BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björkhagen

Ronnebyvägen 11

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 5490
  • 910
  • 2781
Värdera din bostad

Beskrivning

Redan när man kliver in i bostaden så upplever man rymden i denna välplanerade tvåa som ligger på lugna Ronnybyvägen 11!
Det som gör lägenheten så lätt att älska är känslan det ger av både gammalt och modernt, närhet till stad och natur, och framförallt ett toppenläge i populär förening med solig och grönskande balkong!
Huset ligger i ett  grönskande läge med fin utsikt över takåsarna som tar vara på kvällssolen! 

På Ronnebyvägen bor du med naturen runt knuten där hela Nackareservatet breder ut sig med flertalet löpspår, utegym, badsjöar, stora ängar och även en 9-håls golfbana. Nedanför Ronnebyvägen så finns det härliga kolonilotter där man via Björkhagens fritidsträdgårdar kan ställa sig i kö för den som önskar plantera. Precis intill finns även Hammarbybacken med milsvid utsikt samt möjlighet till träningsaktiviteter året runt. Det är tio minuters promenad till badklippor vid Sickla sjö och till bryggor och caféer i Hammarby sjöstad. På promenadavstånd hittar du även Sickla köpcentrum.

I Björkhagen centrum finns bl.a. Coop, gym, stenugnsbageri, konditori, förskola, skola, olika restauranger. 
En varm sommardag är det många som tar sig en promenad till Nytorpsgärde & utebassängen som svalkar, här hittar du även en mindre kiosk.  

Med tunnelbanan är du på Södermalm på ca 8 min och centrala Stockholm på 15 min.
Helt klart ett hem att trivas i!

Välkommen på visning.