BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Uttran - Tumba

Vattravägen 19

  • 8 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 9005
  • 213
  • 8614
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Uttran finner ni denna tvåplansvilla om totalt 250 kvm med stort garage och plats för ett flertal bilar, en jazucci infälld i terrassen samt en lägenhet med egen ingång med möjlighet till uthyrning. En bra och välskött tomt med plana ytor och i ett insynsskyddat läge.

På entreplan finner ni ett stort vardagsrum med parkettgolv och stora fönsterpartier samt en öppen spis. Härifrån når man det stora terrassen som ligger i absolut bästa sydvästläge med massvis med soltimmar. Plats för större möblemang, grill samt en infälld jacuzzi i terrassen. Praktiskt kök med gott om skåpsförvaring och bänkytor. Trevlig matplats intill fönster som vetter mot den lummiga tomten. På entréplan finner ni 4 st väl tilltagna sovrum med garderober. Ett badrum med dusch, kommod, spegelskåp, handdukstork samt ett vädringsfönster. På detta plan finns även en gäst WC. 

På nedreplan finns en renoverad lägenhet med egen ingång och möjlighet till uthyrning med ett allrum, kök och badrum. Vattenburen golvvärme i lägenheten. På nedreplan finns även ett hobbyrum, tvättstuga, dusch och bastu samt ett stort garage. 

På Vattravägen 19 bor man i ett perfekt läge med närhet till grönska, badsjöar, skolor och förskolor. Båtplats finns att hyra på den nyrenoverade strandpromenaden vid sjön Utterkalven ca. 200m bort.

2004
Installation av kassett
Tätning av skorsten

2006
Dränering
Isolering
Ny panna luft/ vattenvärmepump

2007
Målning utvändigt 
Asfalterad uppfart

2008
Renovering av gäst WC
Renoverade ytskikt

2011
Byggnation av förråd under altanen på baksidan.

2012
Renovering av badrum

2013
Nytt klinker i hall nedreplan
grundmur, trappavsats 
Målning av altan
Totalrenovering av uthyrningsdelen, kök, badrum, allrum.

2016
Målning på del av fasad

2017
Nybyggd altan

2021
Ny Värmepump

Varmt välkomna på visning!