BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten

Lotterivägen 2, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 67.4 kvm
  • Såld
  • 3838
  • 569
  • 2869
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här bor du i en ljus och välplanerad trea med naturnära läge. Denna lägenhet har allt du kan önska så som utsikt mot lummig omgivning, hiss i huset, väl tilltagna ytor och vackra materialval. Lägenheten är belägen mitt med närhet till service, kommunikationer och natur.

- Gavellägenhet
- Insynsskyddad
- Balkong med sydostligt läge
- Gott skick
- Lummig omgivning
- Ljusinsläpp från olika väderstreck
- Hiss
- Ca 3 minuters promenad till tunnelbana
- Förening med mycket god ekonomi
- Bredband 250/250 Mbit/s ingår i avgiften
- Föreningen har nyligen sänkt månadsavgifterna med 12%
- Belåning om 6343 kr per kvm
- Föreningen äger marken

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Invid hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom en rymlig garderob. Vita väggar och slitstarkt klinkergolv. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i lägenheten möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier. Tack vare de generösa ytorna kan du enkelt möblera utifrån drömmar och behov. Välbevarat och gediget kök med gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, häll med tillhörande ugn och diskmaskin. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 4 personer.  Utöver detta finns två rymliga och insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng i båda. Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med badkar, förvaring och wc. Förberett för tvättmaskin.

Allmänt om föreningen
Här bor du i en välskött och solid förening som nyligen sänkt avgifterna med hela 12%. Låg belåning per kvm om endast 6343 kr per kvm. Utöver detta äger bostadsrättsföreningen dessutom marken.