BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Henriksdalsallén 24B, 3/3

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 3613
  • 331
  • 2961
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och fina trea med två stora balkonger ca 9 kvm vardera en för dagssol och en för kvällssol. Köket är fullt utrustat och med bra arbetsytor samt gott om förvaring bakom vita köksluckor och granitbänkskiva. Här finns all maskinell utrustning så som spis, varmluftsugn, micro, diskmaskin och hel kyl - och - frysskåp. Perfekt plats för matbord samt utgång till stor härlig balkong.

Vardagsrummet är öppet och ljust med stora fönsterpartier och här man även delvis sjöutsikt. Här kan ni möblera fritt med soffa, fåtöljer och övrigt möblemang. Via vardagsrummet når du en av balkongerna med plats för utemöbler, med sjöutsikt och infravärme kan man sitta många timmar året runt.

Här bjuds även på två sovrum vända mot innergård. Sovrummen är stora och har gott om plats för både dubbelsäng, garderober och arbetshörna om så önskas.

Helkaklat och stort badrum med både dimbara spotlights och golvvärme. Utrustat med badkar, wc, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och förvaringsskåp.

Rymlig hall med plats för ytterkläder genom en garderob som snyggt och prydligt rymmer ytterkläder, skor och mycket därtill.

I källaren finns det såväl tvättstuga och förråd. Föreningen har en mycket fin gemensam innergård med lekplats och  övernattningslägenhet.

Sammantaget en perfekt trea med två balkonger i en mycket bra förening med endast ca 2600kr lån/kvm.

- Bägge sovrum vetter in mot gård
- Källarförråd finns
- Övernattningslägenhet 
- Förening med låg belåning
- Endast en minut från kommunikationer i form av buss och tvärbana
- Två balkonger varav en i sydost och en i nordväst
- Delvis öppen planlösning

Som boende i Henriksdalshamnen har du närhet till den mysiga småbåtshamnen med flera populära restauranger bland annat Pong, Indian Street Food, Marina Tapas, Beirut Food by Natt och Indian Garden och Bakarna Kafé & Konditori. Här finns också ett litet mysigt gym. Från Henriksdalshamnen kan du välja att ta båt in till stan, Djurgården eller Fjäderholmarna. Närheten till Södermalms puls är slående nära, antingen tar du en promenad över Danvikstullsbron eller gratisfärjan Lisen som går med tät trafik mellan Henriksdalshamnen - Barnängen - Luma. I huset intill hittar du en liten välsorterad livsmedelsbutik där du kan komplettera med det nödvändigaste.

I närområdet har du populära Anders Franzéns park samt två förskolor. Inom en kort promenad når du Hammarbybacken och Nacka-reservatet med rekreation såväl sommar som vinter. Övriga utrymmen i föreningen: Garage finns i huset med fem stycken elplatser, kort kö. Fin, välgjord och påkostad innergård som passar både vuxna och små.