BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Åsögatan 156, 1 tr

  • 4 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 4882
  • 154
  • 3406
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena lägenhet med ett fint burspråk och en härlig balkong i soligt läge. Bra förening med välskött hus och en synnerligen fin och lummig innergård som passar både vuxna och barn. Lägenheten har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med en genomgående planlösning och lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden är totalrenoverad med genomgående mycket fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Underbar boendemiljö i ett av Södermalms mest attraktiva områden, intill populära Nytorget. Ett färdigt hem att trivas i.

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Vackert vardagsrum med hemtrevlig atmosfär som karaktäriseras av kontakten med köket och accessen till lägenhetens balkong. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som ett stort matsalsbord. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong i syd - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen finns plats för bord och stolar. Här finns också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjud in till mysigt häng på kvällen i goda vänners lag. Balkongen vetter mot syd och här har man sol i stort sett hela dagen.

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Fräscht kök med fokus på funktion och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och den rymliga matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn, spisfläkt och helintegrerad diskmaskin. Infälld LED bänkbelysning. Bänkytor och stänkskydd i kompositsten ger köket det lilla extra.

Tre bra sovrum
Lägenheten rymmer tre mycket bra och möbleringsvänliga sovrum. De två största vetter mot gatan och har inbyggda garderober med tillhörande överskåp som sörjer för god förvaring. Rummen har gott om plats för både säng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Det tredje sovrummet är nybyggt, vetter mot föreningens gård och rymmer en dubbelsäng om så önskas. 

Stilsäkert badrum
Mycket fint badrum med helkaklade väggar med stora vita plattor och golvet belagt med mörkgrå klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av dusch, duschväggar i glas, handdukstork, tvättställ samt ett badrumsskåp. Det är förberett för tvättmaskin.

Toalett
Bredvid badrummet finns en toalett. Mörkgrå klinkers, vitt kakel, handfat, spegel samt WC.

Möblerbar hall
Välkomnande stor möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm. Det finns gott om plats för förvaring av ytterkläder där valmöjligheterna är många beroende på om du föredrar en hatthylla eller garderober. Lägenheten är utrustad med en ny säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Övrigt
Enligt lägenhetsregistret är lägenheten registrerad som 3 rum och kök. Vi har valt att marknadsföra den som 4 rum och kök i och med att den ursprungliga matplatsen nu är ombyggd till ett tredje sovrum.