BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten

Sparbanksvägen 77

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 1898
  • 839
  • 2538
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Här bor du i en välplanerad och mycket yteffektiv lägenhet med balkong i härligt läge nära busshållsplats.  Bostaden erbjuder tidstypiska detaljer i form av bevarade garderober och golv  från 1940-talet. Modern touch med nyare kök och helkaklat, stambytt badrum med vardagslyx i form av tvättmaskin. Ljust vardagsrum med bevarat parkettgolv och ett härligt fönsterparti som skänker vardagsrummet rikligt med ljus. Här har ni plats för både soffgruppen, middagsbord och övrig trivselmöbel om så önskas.

Här bor du i mysiga och avskilda kvarter samtidigt som både Hägerstensåsens centrum och tunnelbanan ligger på gångavstånd  från bostaden. Utanför porten finns skogslingor kring Hägerstensåsen för jogging och promenader. I maj 2020 öppnades även Puls och träning på baksidan av huset. Utomhusbad med pool finns också ett stenkast från bostaden.

Stabil och välskött förening med en engagerad styrelse och hus i bra skick. Föreningen har de stora renoveringarna bakom sig i form av både stambyte, fasad, fönster och balkonger samtidigt som de har en normal lånebild. Det finns möjlighet till garageplats då det finns 3 platser i föreningen som kostar 200kr/mån.

Kök: Köksluckor i vitt med arbetsytor om båda sidorna om köksgången. Den maskinella utrustningen består av fläkt, spis kombinerad kyl/frys och en diskmaskin som gör varadagen lite bekvämare. Delvis klinkergolv, delvis parkettgolv.

Vardagsrum: Stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och arbetsplats alternativt ett stort matsalsbord.

Sovrum: Väl tilltaget sovrum som rymmer både dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Gott om förvaring i garderober.

Badrum: Stambytt badrum från 2011/2012 som är inrett med kakel i svart och vitt och klinker i grått. Handfat i vitt porslin samt spegelskåp på väggen. I övrigt är badrummet utrustat med WC, dusch och plats för avhängning av handdukar. Naturligt ljus genom fönster. Tvättmaskin.

Hall: I hallen utanför badrummet finns gott om plats för förvaring i garderober. Bred hatthylla till höger om ingången med plats för avhängning av jackor och skor. Nytt klinkergolv 2021.

Föreningens hemsida sparboken4.bostadsratterna.se/stadgar-och-regler