BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bolmensvägen 9

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 2800
  • 560
  • 2442
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Gaveltvåa i mycket gott skick
Här bor du i en gaveltvåa med genomtänkta materialval, originaldetaljer och väl tilltagen disposition. En lägenhet för dig som söker det extra så som rogivande miljö, insynsskydd och detaljer för den kräsne. En suveränt disponerad bostad med optimal planlösning, praktiska förvaringslösningar och solid bostadsrättsförening.

Här bor du på en av Årstas mest populära adresser i en solid förening med låg belåning om endast 4309 kr per kvm. 

- Gavellägenhet
- Fransk balkong
- Insynsskyddad
- Källarförråd
- Klockrent läge
- Generös takhöjd
- Bevarat original
- Stora fönsterpartier
- Välskött förening
- Nära naturen
- Låg belåning på 4309 kr/kvm

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Gott om plats för hängning i direkt anslutning till entrén. I hallen erbjuds dessutom ett flertal originalgarderober med överskåp. Ljusa väggar och klinkergolv med tillhörande golvvärme som flyter in till kök. När du går in i vardagsrummet möts du av generös takhöjd, vacker fiskbensparkett i original och naturligt ljusinsläpp. Vardagsrummet kan enkelt möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Renoverat modernt kök med gott om plats för förvaring och arbetsytor. Matplats för sällskap om 2 personer. Maskinellt utrustat med kyl/frys, häll med tillhörande ugn och fläkt samt integrerad diskmaskin. Utöver detta finns dessutom ett städskåp. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering så som byrå. Mörkare parkettgolv och gröngrå dov nyans på väggarna. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med golvvärme, dusch, wc och förvaring.

Allmänt om Årsta
På Bolmensvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Ett stenkast bort erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.