BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Bandhagsplan 11

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 3649
  • 527
  • 3734
Värdera din bostad

Beskrivning

Vakna upp med utsikt över Stockholms skyline! 

Jag kan stolt presentera denna ljusa och fina tvåa med perfekt läge i Bandhagen. Bostaden ligger på en lugn gata och har fönster mot en spektakulär vy över Stockholm. Bostaden präglas av fina ytskikt, stilrena materialval samt stort fönsterparti som skapar ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden.

Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelse av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av och ger området en varierad karaktär. Bebyggelsen är typisk för sin tid och klassad som kulturhistoriskt värdefull av Stockholm stadsmuseum. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje till Globen, Gullmarsplan eller T-centralen.

Service
Mindre centrum med apotek, Ica-butik, grekisk restaurang, pizzeria och café m.m.

Högdalen
För utökat utbud så ligger Högdalen centrum inom bekvämt tunnelbaneavstånd, 1 station bort. Där finns ett större utbud av affärer, restauranger, caféer, apotek, banker etc.

Kommunikationer
Tunnelbanans gröna linje tar dig till centralen på 18 minuter, Gullmarsplan nås på 10 minuter. Flertalet busslinjer till bl.a. Älvsjö, Ikea, Skarpnäck, Midsommarkransen och Bagarmossen.

Skolor och barnomsorg
Bäckahagens skola (åk. F-9) och Bandhagens skola (åk. F-6).
Mellan Högdalen och Bandhagen ligger en stor härlig parklek, Bandängen med lantgård i stadsmiljö, för de mindre barnen.