BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Bäckvägen 57, vån 3/3

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 4776
  • 728
  • 4579
Värdera din bostad

Beskrivning

RYMLIG GAVELTVÅA HÖGST UPP MED SOLDRÄNKT BALKONG I SÖDERLÄGE!

- Högst upp med milsvid utsikt utan insyn
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck
- Balkong i lugnt läge mot innergården
- Soligt söderläge på balkongen
- Generös takhöjd om ca 2,7 meter
- Vacker utsikt över lummig grönska och takåsar
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Perfekt läge med närhet till både buss och tunnelbana

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade gaveltvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i tre väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 2,7 meter samt en härlig balkong i soligt söderläge med massor av sol och milsvid utsikt ända till Avicii Arena (Globen)!

Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ni ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, ett fräscht kök med goda arbetsytor och gott om plats för stort matbord, ett sovrum i generös storlek med bra förvaringsmöjligheter och ett stilrent helkaklat badrum.

Brf Pennfaten är en stabil förening med god ekonomi och låg belåningsgrad om 5 531 kr/kvm (årsredovisning 2020). Föreningen har flertalet parkeringsplatser och en trevlig innergård med sittplatser, grillplats och odlingsmöjlighet. Stort källarförråd följer med nyttjanderätt.

Här bor ni mitt emellan Aspudden som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger, butiker och Midsommarkransen med Svandammsparken och flertalet populära restauranger även här. Området erbjuder även grönområden kring Vinterviken med klippbad inom promenadavstånd, Wintervikens Café och vackra promenad- och joggingstråk. Utanför porten går buss 157 som tar dig direkt till Liljeholmen som erbjuder stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Inom 7 minuter når du alla tre tunnelbanestationer (Aspudden, Midsommarkransen & Telefonplan)  Endast två tunnelbanestationer bort är ni innanför tullarna vid Hornstull.

En bostad som måste upplevas - Varmt välkomna att anmäla ert intresse!