BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Brommaplan

Klädesvägen 30

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 4035
  • 684
  • 6215
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna stilrena och välplanerade trerummare. Bostaden är i genomgående toppskick med smakfulla och tilltalande färgval som klär väggarna. Välplanerade ytor som erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härlig rymd, luftiga ytor och mycket ljus genom stora fönster mot lummiga träd. Köket är från kvalitativa HTH med rostfria (tillval) maskiner från Siemens. Vardagsrum inbjuder till lättmöblerade ytor och socialt umgänge. Från vardagsrummet når du det första sovrummet, i nuläget nyttjas detta rum som barnrum men kan likväl användas som gästrum eller kontor. I anslutning till sovrummet finns även en stor klädkammare som rymmer gott om förvaring. Ett väl tilltaget badrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv samt egen kombimaskin. Vidare finns här ett riktigt bra sovrum med plats för dubbelsäng, förvaringsmöbler samt arbetsplats.Stor inglasad balkong med plats för utemöbler och planteringskrukor. Lägenheten är noggrant utformad för att vara optimalt yteffektiv och utnyttja varje kvadratmeter, vilket verkligen märks på plats!

 

I Brf Bromma Tracks bor du i en välskött förening med god ekonomi där de äger marken. Den stora innergården erbjuder både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter och det fina sydvästläget ger härligt ljus till både lägenheten och gården. Här är det enkelt att leva socialt om man så önskar. Trevlig gem enskap vid den gemensamma poolen, perfekt när solen ligger på över gården. Med endast 1-2 minuter till T-bana får du sova en stund extra på morgonen om så önskas.

 

Lägenheten och föreningen är attraktivt belägen precis intill Brommaplan. Från fastigheten är det bara några hundra meter till Brommaplan och här erbjuds ett stort utbud av närservice med ett flertal matbutiker, torghandel, apotek, vårdcentral, systembolag, restauranger, träning m.m. Här finns också bra kommunikationer genom en mängd busslinjer samt T-banans gröna linje. Inom gångavstånd om ca 10-15 min ligger naturreservatet Judarn med omväxlande natur med öppna ängs- och skogsmarker, vackra strövområden och sjön Judarn som på vintern blir en härlig skridskobana. Judarn är ett av Stockholms första naturreservat. Sommartid kan man också bada vid Ängbybadet och Solviksbadet där det finns mysiga sandstränder. Lillsjön och Kyrksjön erbjuder också promenad- och joggingrundor på lagom avstånd.