BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Edövägen 14D

  • 3 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 4598
  • 138
  • 2502
Värdera din bostad

Beskrivning

Totalrenoverad 2,5:a (möjlig 3:a) med en fantastisk planlösning och sovloft.

Varmt välkomna till en av Orminges finaste 2,5:a En totalrenoverad lägenhet där man har renoverat allt ifrån kök, badrum, golv och väggar. Här är det bara att flytta in!

En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett tillbyggt mysigt sovloft. Bostaden har ett genomgående ekparkett i hela lägenheten. Köket är ljust och modernt med alla faciliteter som behövs såsom häll, inbyggd diskmaskin, ugn och micro i bekväm arbetshöjd samt plats för större matbord. Vardagsrummet är stort, luftigt och har ett härligt ljusinsläpp från ett större fönsterparti. Här når du bostadens balkong som ligger i perfekt söderläge där du kan avnjuta solen i stort sett hela dagen. Ett stort och mysigt sovrum som man på mycket enkelt sätt kan dela av till 2 sovrum. Ett sovloft på ca 6 kvm med inbyggd förvaringsmöjligheter under. Badrummet är renoverat och helkaklat med arbetsyta, skåpsförvaring, tvättmaskin, kommod, spegelskåp dusch och WC. Som extra lyx har badrummet även golvvärme. I lägenheten finns en fin klädkammare med gott om plats för massvis med kläder. För extra förvaring disponerar säljaren ett externt förråd.

På Edövägen 14D bor man i ett perfekt och avskilt läge med såväl närhet till grönska som till Centrum. Med en kort promenad når du Orminge C med ett stort utbud av diverse butiker samt kommunikationer. 

- Totalrenoverad 
- Smart planlösning
- Möjlig 3:a
- Insynsskyddad
- Bra läge

Detta är en lägenhet ni inte vill missa - Varmt välkomna på visning!