BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Herrängen - Segeltorp

Mickelsbersbergsvägen 256

  • 6 rum och kök
  • 125 kvm
  • Såld
  • 2093
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta generösa hus på ca 274 kvm med friköpt lekvänlig tomt, i Herrängen/Segeltorp och Älvsjö. Renoverat och i utmärkt skick - bara flytta in och njuta direkt. Här har du ett mycket väldisponerat hus med 5-7 sovrum, lättskött tomt med lekytor för barnen, uteplats i bra solläge, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - perfekt läge för en barnfamilj! Ett mycket välhållet hus med stora möjligheter för extra rum, lekrum - verkligen möjligheternas hus.

Huset är gediget och välskött. Suveränt belägen i Herrängen/Segeltorp som är en av Stockholms äldsta villastäder. Ett hus med stora möjligheter för en barnfamilj att disponera till ett optimalt boende för just sina behov. 

Läget i villaidyllen Herrängen i Älvsjö, på gränsen mot Segeltorp, är mycket bra med en promenad på ca 15 minuter till t-bana i Fruängen, Segeltorpsskolan, mataffär, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

En planlösning med många olika alternativ, bara låta fantasin flöda. Möjligheterna är verkligen goda att skapa ett drömhem. Kort promenad till bussar och t-bana, med cykel är du på Södermalm på ca 25 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, tidstypiska växter och träd mm. Plats för studsmatta och barnens lek bland annat, utmärkt asfalterad uppfart upp till huset.  

- bra läge
- stora renoveringar gjorda
- lättskött grönskande villaträdgård
- barnvänliga omgivningar
- närhet skola, mataffär, lekplats, bussar
- stora möjligheter för många rum, 5-8 st
- låga driftskostnader

*****
Vardagsrum
Ett generöst vardagsrum med bra plats för soffa och annat möblemang. En social planlösning mot matplatsen och kök så du får en direkt anknytning till köket. Ekparkett på golvet och målade väggar. Möjlighet till ytterligare sovrum om behovet finns i del av vardagsrummet. 

*****
Sovrum 1, 2, 3, 4
Fyra bra sovrum på entréplanet. På källarplanet finns med nuvarande planlösning ett sovrum med möjlighet till fler i stort allrum/lekrum.Här finns förstås möjligheter till ytterligare sovrum om behovet finns. 

*****
Kök
Ett mycket trivsamt kök som blir husets naturliga träffpunkt, att det då är generöst och att plats finns för många runt matbordet är förstås optimalt när man ska duka upp till kalas. Köket är renoverat 2013. Ett funktionellt kök med bra förvaring och arbetsytor. Härlig kamin som värmer skönt.

*****
Badrum
Ett utmärkt badrum på entréplanet med kakel, klinker och badkar.   

*****
Hall
Välkomnande hall med bra utrymme. Perfekt klinkergolv så det är bara rulla in en vagn eller kliva på med regniga stövlar. 

*****
NEDRE PLAN
*****

Ett möjligheternas plan med mycket bra utrymmen för att skapa extra sovrum, lekrum, uthyrningsdel, eller vad som nu passar just era behov. 

*****
Badrum och bastu
Ett modernt riktigt snyggt badrum från 2015 med även bastu. 

*****
Tvättstuga 
En verkligen generös och utmärkt tvättstuga som renoverats 2015 och verkligen har plats för alla tvättbestyr. Utrymme finns för förvaring också om så behövs. 

*****
Allrum / sovrum
Ett generöst allrum, lekrum eller kanske sovrum. Bara utnyttja efter just era behov. 

*****
Förråd och garage
På nedre plan finns ett flertal förråd så möjligheterna är verkligen goda att samla på sig massa saker om man nu har ett sånt behov. Garage som blir perfekt som kanske cykelrum eller extra entré för barnvagnen, perfekt rulla in enkelt. Nedre plan är verkligen en dröm om man ha mycket saker som behöver plats. 

*****
VINDSPLAN
Ett vindsplan som fungerar som ett suveränt förrådsutrymme.  Vill man inreda bygga på eller bygga en kupa för ytterligare rum så finns möjligheter för detta också förstås.