BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sköndal

Sköndalsvägen 110

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • Såld
  • 2594
  • 419
  • 1607
Värdera din bostad

Beskrivning

HÖGST UPP I HUSET MED OSLAGBAR UTSIKT! Varmt välkommen till denna välplanerade tvåa i vackra Sköndal med snabb kommunikation in till city.

Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster med milsvid utsikt mot grönska och vatten. Köket är renoverat med stilrena materialval och moderna vitvaror, inklusive diskmaskin och induktionshäll. Vardagsrummet är rymligt med plats för såväl soffgrupp och matbord som arbetshörna. Det stora sovrummet är rofyllt och här ryms en dubbelsäng samt rikligt med förvaring. Även hallen erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter med ett flertal garderober.  Badrummet är stambytt, helkaklat och dessutom förberett för tvättmaskin. Längst ned i huset finns allt annat praktiskt du behöver, inklusive tvättstuga, källarförråd, soprum, bastu och cykelförråd.

Förutom en fantastisk lägenhet är den dessutom belägen i en mycket stor och välmående förening. Föreningen bildades på 50-talet och har en låg belåningsgrad om 1911 kr/kvm enligt årsredovisningen för 2020. Fastigheterna är lugnt belägna med skog och vatten som nära granne. Efter en kort promenad nås vackra Drevviken med dess badplatser och promenadstråk. På vinterhalvåret fylls sjön med skridskoåkare och på sommaren blir kvällsdoppen snabbt en underbar rutin. Vid badplatsen ligger även pampiga Kristinahuset, ett mysigt utflyktsmål med restaurang och café. Med busshållplats direkt utanför dörren tar du dig till Gullmarsplan på ca tolv minuter, eller till shoppingcentret i Farsta centrum på nio. Du promenerar snabbt till Sköndals centrum eller områdets nyöppnade handelsplats – som rymmer Willys, Systembolag, Plantagen, Max och Nordic Wellness.

Vill du bo nära stadens puls och samtidigt njuta av vacker natur, då kan du sluta leta nu, varmt välkommen på visning!

Högst upp på våning 6/6
Hiss
Stor och mycket stabil förening
Vatten och skog på promenadavstånd
Fantastisk utsikt
Lugnt och fridfullt läge
Välplanerad och lättmöblerad
Renoverat kök med diskmaskin
Stambytt fastighet
Goda förvaringsmöjligheter
Stilfulla materialval
Ca 12 minuter med buss till Gullmarsplan
Säkerhetsdörr
Bastu och föreningslokal