BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Kransbindarvägen 19, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 3.700.000 kr / Såld
  • 13136
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKERT RENOVERAD TVÅA HÖGST UPP I HUSET!

- Insynsskyddat läge med grönskande utsikt
- Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Snyggt renoverat kök i vinkel med plats för matgrupp
- Nyrenoverat badrum från 2020
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Ombyggnadspotential till en trea
- Stor stabil förening med låg belåning (2007 kr/kvm enl Årsredovisning 2020)
- Bastu, festlokal & tre övernattningslägenheter i föreningen

Varmt välkomna till denna påkostade tvåa i pittoreska Midsommarkransen! Bostaden är belägen i lugnt insynsskyddat läge, högst upp i fastigheten med grönskande utsikt över LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter. Generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd gör bostaden ljus och luftig. Vidare erbjuds ett modernt hem med renoverade ytskikt och påkostade materialval samtidigt som flertalet originaldetaljer finns välbevarade från byggåret. Köket är i modern ljusgrå design med arbetsytor mot fönstren och med gott om plats för matgrupp (se den alternativa planlösningen för möjlig trea!). Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Sovrum i insynsskyddat läge mot föreningens grönskande innergård. Badrummet är nyrenoverat från 2020 med vackert klinkers i sten, golvvärme och tvättmaskin. Gott om förvaring genom flertalet garderober och stort förråd i källarplan.

Stor stabil förening med god ekonomi där både bredband, basutbud TV, värme och vatten ingår i avgiften. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, festlokal, tre övernattningslägenheter samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.