BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hasseludden Nacka

Hasseluddsvägen 184

  • 7 rum och kök
  • 191 kvm
  • Såld
  • 11954
  • 1612
  • 13071
Värdera din bostad

Beskrivning

 Hasseluddsvägen 184 (är på cirka 224 kvm golvyta) bjuder på det bästa en barnfamilj kan önska! Nära allmänning, begränsad trafik & återvändsgränd, massor av lekkompisar i husen runt omkring och fria ytor att leka på. Strand precis intill huset. Den perfekta idyllen om du frågar mig. Här har barn och fåglar samma frihet att flaxa runt bäst de vill. Lugn och ro och många soltimmar - detta underbara hus och dess läge uppfyller de flestas önskan om allt vad en ledig sommar innebär. Den rymliga friköpta tomten ligger skyddat. Den trevliga altanen är en härlig plats att njuta med en kopp kaffe i solen på. Om kvällarna sitter man gärna kvar länge vid bordet med goda vänner och blickar ut över grönskan.

Huset är uppdelat på tre våningar i dagsläget och det finns möjlighet att inreda vinden om så önskas. Vilket gör att alla i familjen har möjlighet att få sitt eget utrymme. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Här får man ett bekvämt boende med hela 7 rum och kök.

TRÄDGÅRDSTOMT – EN EGEN OAS

Här har man skapat en skyddad fristad där man suddat ut gränserna mellan ute- och innemiljö på naturligt sätt. Uteplatsen som bjuder in till mingel och middagar i det fria. På fastigheten finns stensättningar och planteringar. Solig tomt (se solläge, infogad länk). Här har man inrättat en mycket gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn! Fantastisk utsikt mot vatten och natur. Här finns det syréner, pioner, kärleksört, rhododendron och olika arter av rosor samt ett äppelträd. Tomtens södra sida har magnolia, krusbär och rabarber.

ENTRÉPLAN – STORA SOCIALA YTOR

Hall med gäst-wc

Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring genom stor garderob. Här finns det skön golvvärme och klinkergolv. Ingång till helkaklat gäst-WC, här finns även handfat, förvaring, sminkbord och wc.

Perfekt placerat kök

Hemtrevligt kök med gott om förvarings- och avställningsytor och köksutrustningen består av diskmaskin, fläkt, spis, ugn, mikro, kyl och frys. I anslutning till köket finner ni ett stort skafferi med plats för det mesta. Köket har fin kontakt med vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor med fokus på njutning och umgänge. Köket har ett fint ljusflöde genom de stora fönsterpartierna. Här finns det plats för matbord.

Socialt vardagsrum & matplats

Härligt vardagsrum med access till en av husets balkonger samt vedkamin. Stor öppning mot hallen samt mot växthuset. Rummet är rymligt och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matsalsbord som övrigt möblemang. Stora fönsterpartier i två väderstreck. Ett rum att trivas i året om!

ÖVRE PLAN – MYSIGT OCH PRIVAT

Sovrum

På det övre planet finns två mycket bra och möbleringsvänliga sovrum.

Badrum

Fint disponerat badrum med plats för badkar om så önskas. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett, handdukstork handfat med förvaring och tillhörande spegel. Skön golvvärme.

Vardagsrum

Perfekt för soffgrupp och tv. Vattenutsikt!

SOUTERRÄNGPLAN – ANPASSBARHET

Sovrum/Arbetsrum

Två bra rum som med fördel kan användas som ett extra sovrum eller ett mycket bra arbetsrum. Idag används dessa som sovrum.

Tvättstuga/ badrum

Rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och en ho för handtvätt och blötläggning. Duschkabin, handfat, torkskåp samt fönster. Målade väggar och plastmatta.

Klädvårdsrum/Arbetsrum/walk-in-closet

I direkt anslutning till tvättstugan ligger ett rymligt rum som är anpassat för klädvård eller annan förvaring.

Övriga utrymmen/ Matkällare

Förråd som håller en lägre temperatur än övriga huset, används som fördel som matkällare och längs väggarna finns flera hyllor. Finns det utvändiga förråd och även vind.

Vind

Här finns det möjlighet att inreda vinden. Perfekt för den stora familjen.

Parkering: Plats för två bilar i garaget några meter bort från huset. Gästparkering finns några meter bort från huset.

Båtplats: som ägare till fastigheten har du tillgång till en egen bryggplats (båt om max 2 ton).

Tomt: 306 m², Friköpt, radhustomt.

Som du hör finns något för alla - Det här är ett trevligt hus utan några kompromisser!

Besiktning: Besiktningsprotokollet ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Huset är förbesiktigat och säljaren tecknar en s k Dolda fel-försäkring.

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Fastigheten ingår i områdets gemensamhetsanläggning med garage och brygga.

Lagfart

Lagfartsavgift för sk stämpelskatt betalas när ny ägare ansöker om lagfart på fastigheten. Denna avgift är 1,5 % på köpeskillingen samt en avgift om ca 825 kr.

Pantbrev

Det finns 6 700 000 kr i pantbrev. Vid uttagande av nya pantbrev erläggs en avgift på 2 % av pantbrevsbeloppet samt en administrationsavgift. Betalas av köparen.