BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Beckomberga - Bromma

Follingbogatan 18

  • 2 rum och kokvrå
  • 39 kvm
  • Såld
  • 3141
  • 325
  • 1863
Värdera din bostad

Beskrivning

* El, värme, vatten och bredband ingår i avgiften!

** Accepterat pris **

Varmt välkommen till en väldisponerad och kvadratsmart tvåa om 39 kvm. Lägenheten ligger i en historisk fastighet anno 1929, ombyggt 2018. Bostaden erbjuder en optimal planlösning som gör den lättmöblerad och trivsam. Härligt ljusinsläpp och helt fritt från insyn. Bostaden har kvar charmen från det ursprungliga byggåret med vackra fönster med spröjs och djup nisch. Genomgående ligger en heltäckningsmatta i bostaden som ger en lyxig hotellkänsla. Väggarna är ljust målade vilket ger extra rymd!

Bor du i Brf Klockhuset har du utöver din lägenhet tillgång till 400 kvadrat gemensamma ytor - Laga middag med grannarna i något av de stora allrummen. Dra en sväng till gymmet innan jobbet. Anordna evenemang med alla dina vänner i festlokalen. Ta en bastu efter vinterpromenaden. Laga punkan eller måla om en stol i hobbyrummet. Kort sagt, låt livet ta plats. Den lummiga Klockhusparken utanför dörren är mer än 25 bouleplaner lång och 100 picknickfiltar bred. Eller i klarspråk, cirka 13 000 kvadradmeter stor. Det finns ingenting du kommer att sakna i denna förening. Välkommen att låta grannsämjan och vänskapen blomstra. 

Här bor du i rofyllt område med goda förbindelser genom buss som trafikerar Solna/Sundbyberg-Blackeberg och Brommaplan-Spånga samt nära till tunnelbanan vid Islandstorget. Här finns även två välsorterade matbutiker samt flera trevliga restauranger och fik, bland annat Bromma Bistro och Arigato Sushi. För den aktive finns gymmet Puls & Träning i byggnaden, simhall och sporthall i området samt flera trevliga promenadstråk.