BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Sundbyberg

Tallgatan 10, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 4386
  • 155
  • 7661
Värdera din bostad

Beskrivning

Totalrenoverad 3:a med öppen planlösning och stambytt badrum!

Varmt välkomna till denna mycket smart planerade lägenhet i ett populärt läge med närhet till både natur och stadspuls. 

En totalrenoverad lägenhet år 2021 med ett modernt kök och goda arbetsytor. Ett kök med alla faciliteter som behövs såsom integrerad häll, inbyggd diskmaskin, ugn och micro samt plats för större matbord. Ett stort och socialt allrum med goda ytor för större sällskap. På golv finner vi den populära fiskbens-parketten och i tak finns infällda spotlights med dimbar belysning. Två mysiga och bra planerade sovrum, i master bedroom finns inbyggda garderober som förvaring. Här når du bostadens balkong som ligger i ett mycket fritt och ostört läge där du kan avnjuta förmiddagssolen. Badrummet är stambytt och helkaklat med dusch, kommod, spegel och wc. Här är det även förberett för tvättmaskin.

För extra förvaring disponerar säljaren två förråd, ett på källarplan och ett på vinden. 

På Tallgatan 10 bor man i hjärtat av Sundbyberg. Ett avskilt läge med såväl närhet till grönska som till Centrum. Med en kort promenad når du Sundbyberg C med ett stort utbud av diverse butiker samt kommunikationer. 

Stabil brf med låg avgift och god ekonomi. Föreningar har 5 hyresrätter kvar som dold tillgång och en affärslokal som idag hyrs ut och genererar hyresintäkt.

- Totalrenoverad 2021
- Stambytt 2021
- Låg avgift
- Centralt läge med närhet till kommunikationer
- Insynsskyddad
- Hiss i huset

Detta är en lägenhet ni inte vill missa - Varmt välkomna på visning!