BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Marifred- Edeby

Liljemossvägen 12

  • 4 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 6144
  • 494
  • 4636
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna högt belägna fastighet som gränsar till skog och är utan insyn från grannarna. Huset har tre sovrum, stort helkaklat badrum och öppen planlösning mellan kök och allrum med stort fönsterparti och kamin. Vidare ut på altanen finns ett växthus och en vedeldade bastu och jacuzzi, samt uterum som blir som en förlängning av huset sommartid. Varmförråd i anslutning till carporten (tre väggar) med automatport på den lättskötta tomten. Dessutom finns i anslutning till carporten ett extra rum som skulle kunna göras om till gästhus. 

Hall
Entré med bra förvaringsmöjlighet i en skjutgarderob. Laminat på golvet och gråa väggar. 

Kök
Arbetskök med vita skåpluckor, kyl, frys, spishäll (2018), inbyggnadsugn, mikro, diskmaskin och utgång till det inglasade uterummet. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Vardagsrum öppen planlösning mot köket och med stort fönsterparti, dörr ut till altanen och en täljstenskamin. Laminat på golvet och tapetserade väggar.

Sovrum
Två sovrum varav ett med hel garderobsvägg och ett med utgång (via skjutdörr) till groventrén med mycket förvaringsutrymme.

Gästrum/groventré
Perfekt rum att nyttja som gästrum. 

Badrum
Ett rymligt helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, bubbelbadkar, wc, handfat samt tvättmaskin och torktumlare (båda 2018). Ny varmvattenberedare samt ventilation i huset. 

Inglasat uterum och altan
Via det inglasade uterummet tar man sig vidare till bastudelen med del för ombyte samt en stor bastu med vedeldat aggregat och fönster ut mot altanen. På den stora altanen står en badtunna (el och frostvakt) samt ett växthus, och här finns gott om plats för umgänge när vädret tillåter. Altanen har ett öppet solläge och fönstren i söderläge har markiser.