BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen - Nybodahöjden

Nybodaringen 6, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 8000
  • 225
  • 4242
Värdera din bostad

Beskrivning

** 7 kvm balkong i soligt västerläge **
Uppe på mysiga Nybodahöjden strax utanför tullarna finner ni denna välplanerade gaveltvåa i ett arkitektritat och eftertraktat ”stadsradhus” med egen ingång, fransk balkong och en härlig uteplats i soldränkt läge. När man kommer in i lägenheten slås man direkt av dess härliga atmosfär och stilrena linjer som för tankarna till stram dansk arkitektur. Bostadens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor och en takhöjd som löper från 2,43 m vid entrén till hela 3,50 m vid motsatt vägg skapar underbar rymd.

7 kvm balkong – Soligt västerläge
Härlig balkong om ca 7 kvm som skjuter ut i parken för att fånga solljuset och härifrån ser du även ditt äppelträd som du delar med din granne. På balkongen har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus. Här finns finns gott plats för såväl kryddodling som en stor sittgrupp och grill. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Här har även arkitekten skapat en snedställd skärm i balkongens bakkant som sträcker sig in i lägenheten för att förmedla kontakt mellan parken och kök/vardagsrum i bostadens inre.

Entréhall
Ljus och välkomnande entréhall med praktiskt instegsklinkers. I hallen finns bra plats för avhängning av ytterkläder och skor. Entrén sker stegvis genom de olika rummen och man följer den snedställda träväggen som skär tvärs genom huset.

Vardagsrum – Representativt
Härligt vardagsrum som karakteriseras av den väl tilltagna takhöjden, dess stora och höga fönsterpartier och rummet franska balkong. Vardagsrummet har god kontakt mot köket vilket skapar stora sociala ytor och bjuder in till umgänge. Här får man får enkelt plats med såväl soffgrupp, matsalsbord som övrigt passande möblemang utan att den luftiga känslan går förlorad. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Stilrent kök som går i linje med lägenheten i övrigt. Här har man tagit vara på bostadens generösa takhöjd genom att installera dubbla rader överskåp. Köket är hemtrevligt med fokus på funktion och umgänge. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt inbyggd ugn och micro i högskåp.

Sovrum – Rogivande
Mycket trivsamt sovrum som vetter mot föreningens trevliga gård. I sovrummet finns plats för en rejäl
säng, nattduksbord och läshörna.

Badrum
Rymligt badrum helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet får fint ljusinsläpp från sitt vädringsfönster. Badrumsutrustningen består av badkar, vattenburen handdukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ny toalett och tvättställ med kommod.

Walk-in-closet 
I anslutning till badrummet finns en walk-in-closet om ca 4 kvm med ekparkettgolv och belysning via infällda spotlights. Utrymmet är inrett med Elfa hyllsystem. 

Dubbla förråd
Lägenheten har två förråd som ger bra förvaringsmöjligheter. Ett källarförråd och ett kallförråd direkt under trappen som leder till bostaden. Källarutrymmena är även förberedda för att kunna användas som skyddsrum. 

Möjlig eldstad
Här finns även möjligheten att installera kamin och detta har gjorts hos vissa av grannarna i föreningen.