BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Spånga

Söderbergavägen 39

  • 4 rum och kök
  • 120 kvm
  • Såld
  • 8494
  • 2276
  • 3749
Värdera din bostad

Beskrivning

Söderbergavägen 39

Varmt välkomna till detta perfekt planerade radhus i populära Flysta i ostört läge. På en lugn återvändsgata med en svårslagen grön och insynsskyddad tomt bor du i en lugn och trivsam idyll för familjen! Närhet till kommunikationer, skola och matbutiker med mer.

På entréplan finns först och främst en rymlig hall med förvaring och plats för avhängning. En mycket välplanerad fastighet med en smart planlösning gör detta till en optimal bostad för familjen. På entréplan finns ett stort och praktiskt kök med plats för matbord. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, ugn, microvågsugn, spis och fläkt samt kyl&frys. Generöst med förvaring och arbetsytor.
I anslutning finns tvättstuga och ute i hallen finns gästtoalett och klädkammare.
Vardagsrummet är stort, genomgående och med ett härligt ljusinsläpp. Rymligt med plats för matsalsbord och en separat hörna för större soffgrupp.
Från vardagsrummet tar du dig ut på altanen som ligger i sydvästläge. Underbar grönskande omgivning utan insyn. Här åtnjuts solen i princip under hela dagen. 

Övre plan har tre ordentliga sovrum med plats för både förvaring och större sängar. Dessutom finns två separata klädkammare. Badrum med dusch, toalett samt stor kommod med handfat och golvvärme. Takfönster för trevligt ljusinsläpp finns även att tillgå!

Tomten ligger näst längst in på en lugn återvändsgata. Således ett väldigt lugnt och ostört läge. Eget garage med förrådsdel om ca 13 kvm som går längst med hela gaveln samt ytterligare parkering på uppfart. Fin trädgårdstomt med trevlig grönska. 

- Återvändsgata
- Friköpt tomt
- Balkong och uteplats
- Garage
- Parkeringsplats som tillhör fastigheten
- Insynsskyddad baksida
- 3 sovrum på samma plan

- Öppen fiber installerat

Var god kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!