BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Flintbacken 2, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 5879
  • 561
  • 4431
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna mysiga och välplanerade minitvåa som nyligen genomgått stambyte (2018) med helrenoverat badrum och kök. Här bor man i ett lugnt och skönt område med närhet till vatten- och grönområden. Samtidigt har man storstadspulsen med caféer, butiker och restauranger runt knuten. Passar utmärkt för både singeln och paret som letar efter ett inflyttningsklart boende!

Bostaden ligger på våning 3 med stora fönsterpartier som skänker lägenheten mycket ljus och utsikt över omgivningarna. Lägenheten är i genomgående bra skick med nylagt ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffgrupp och matplats. Köket är stilrent renoverat med moderna vitvaror och plats för mindre matbord. Sovrummet har plats för 120 cm säng med möjlighet och skapa ett större sovrum genom att öppna upp det som idag är en klädkammare. Fräscht helkaklat badrum i stilrena material med gott om plats för tvättmaskin. Vikbara duschväggar och golvvärme är ytterligare en bekvämlighet.

I detta lugna område har man nära till populära promenadstråk vid Årstaviken. I klassiska HSB:s Brf Tanto bor man tryggt och högklassigt i en stor förening med över 700 lägenheter. Föreningen har funnits sedan 1980 och har mycket god ekonomi med låga avgifter. Här har ni även tillgång till snickarverkstad, gym och bastu, festlokal, grillplats, övernattningslägenheter och en roddbåt. Eftertraktat läge vid lugna Tantolunden och härliga promenadstråk vid vattnet. På Flintbacken bor du med närhet till grönområde och naturskön miljö mitt på Södermalm! Välkommen på visningarna!

- Inflyttningsklart boende med renoverat kök och badrum!
- Suverän planlösning med rymliga rum och stora fönsterpartier
- Sovrum med plats för dubbelsäng och djup klädkammare
- Nyligen stambytt helkaklat badrum med vikbara duschväggar och plats för tvättmaskin
- Fräscht kök med modern maskinpark och stilrena materialval
- Låg avgift i en stor och stabil HSB förening 729 lägenheter med eget gym, bastu, övernattningslägenheter, roddbåt m.m.
- Lugnt område nära bad och natur med Årstavikens promenadstråk utanför
- Goda kommunikationer med busshållplats 55an buss direkt utanför porten