BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kebnekaisevägen 15

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 1979
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad tvåa med underbar balkong med sol under hela dagen och kvällen. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök i nyrenoverat skick. Avskiljt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Nyrenoverat badrum med dusch, wc samt handfat med komod, möjlighet att installera tvättmaskin vid önskemål. Underbara marmordetaljer och ljus och fräsch känsla med fönster för trevligt ljusinsläpp.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller matplats. Grönskande omgivning helt utan insyn. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med svårslagen kvällssol.  Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat. Mycket generös förvaring och väl tilltagna arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver så som kyl&frys samt spis med ugn och fläkt och dessutom diskmaskin. Här har man tagit hänsyn till originalkänslan, men samtidigt inkluderat nytänk och trendiga detaljer!
Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som furugolv och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor. 

Brf Nipfjället 16 är en mycket trevlig förening med 24 lägenheter samt 1 lokal. Skuldfri och välplanerad förening från start. Föreningen förfogar över tvättstuga samt förråd till alla lägenheter. Dessutom har man investerat i flera trevliga uteplatser på baksidan med underbar kvällssol!

- Balkong med eftermiddags- och kvällssol
- Genomgående nyrenoverat
- Låg avgift med fiber inkluderat
- Skuldfri förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt förråd
- Återvändsgata
- Grönskande omgivning


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.