BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Kyndelsmässogränd 12

  • 2 rum och kök
  • 54.5 kvm
  • Såld
  • 4733
  • 259
  • 3672
Värdera din bostad

Beskrivning

BOSTADSDRÖM MED ÖPPEN PLANLÖSNING & BALKONG I SÖDERLÄGE!

- Härlig takhöjd om ca 2,70 meter
- Öppen social planlösning 
- Fantastiskt ljusinsläpp med flera fönster i två väderstreck
- Bostaden präglas av tidstypisk charm och fina detaljer
- Genomgående hög standard och fräscha ytskikt i bostaden
- Moderna bekvämligheter och påkostade vitvaror
- Ombyggnadspotential till en trea
- Fiberbredband 250/250 Mbit/s och basutbud TV ingår i avgiften
- Endast fem minuters promenad till Midsommarkransens centrum och tunnelbana 
- Badmöjligheter i Örnsberg och Gröndal, endast en kort cykeltur bort
- Ett stenkast till populära restauranger och mysiga caféer
- Lummiga Svandammsparken blomstrar på sommaren med härligt häng och spontana loppisar

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade tvåa attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en optimal öppen social planlösning samt en härlig takhöjd om ca 2,70 meter. Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats med påkostade moderna lösningar som kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom.

Vidare erbjuds ni ett modernt kök i vinkel med generösa arbetsytor, full maskinell utrustning och plats för stor matgrupp för festliga middagar. Se även den alternativa planlösningen för möjligt extra rum. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp utöver det vanliga. Från vardagsrummet nås bostadens rymliga balkong där solens strålar kan avnjutas stora delar av dagen. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och generöst med förvaring genom inbyggd klädkammare med skjutdörrar. Snyggt helkaklat badrum med bl.a. tvättmaskin, takdusch med glasvägg, golvvärme samt praktiskt vädringsfönster. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.

Föreningen Svenska Folkbyggens BRF nr 3 i Stockholm är en trygg förening som består av 59 bostadsrätter och en lokal. Föreningen har flera stora renoveringar bakom sig och en stabil belåningsgrad om endast ca 5228 kr/per kvm enligt årsredovisning 2020. 

Här bor ni mitt i hjärtat utav idylliska Midsommarkransen som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger, charmiga butiker. Ett vackert hem med endast tre minuters promenad till Telefonplans tunnelbanan och fem minuters promenad till Midsommarkransens tunnelbana. Tunnelbanan tar er sedan vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter.

Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse!