BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Huddinge

Domarvägen 4, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 6922
  • 683
  • 2492
Värdera din bostad

Beskrivning

Tillfälle att förvärva en mycket bra planerad lägenhet i en toppenförening med låga avgifter på en attraktiv adress intill Huddinge Centrum. Här ges möjlighet att sätta sin egen prägel då lägenheten är i originalskick med stambytt badrum.

Entré och hall
Välkomnande ljus luftig hall med plats ytterkläder samt övrigt möblemang. I hallen finns det garderober varav ett städskåp. Ljus plastmatta och tapet på väggar.

Kök
Trevligt vinkelkök med köksluckor i originalutförande. Köket erbjuder bra förvaring i lådor och skåp samt bänkytor. Vitvaror av äldre modell bestående av spis med ugn samt en stor kombinerad kyl och frys. Vitt kakel ovan bänkskiva i trä samt ett mindre fönster. Rymlig matplats framför ett dubbelfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Blommig tapet samt linoleumgolv.

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Via dubbeldörrar utgång till möblerbar balkong med fin utsikt över grönskan och villaområdet nedanför. Ekparkett och tapetserade väggar.

Balkong
Härlig balkong i soligt läge med milsvid utsikt över grönska och lugnt villaområde.

Sovrum
Från hallen nås bostadens rymliga sovrum. Här finns bra plats för både dubbelsäng och arbetshörna. Fönster mot lugnt villaområde. Plastgolv och tapetserade väggar.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum och klinkergolv i ljusa kulörer. Här finns badkar, handfat med spegelskåp samt en vägghängd wc. Förberett för tvättmaskin.

Klädkammare
Rymlig och mycket praktisk klädkammare som ger gott om plats för förvaring.

Sammanfattningsvis en mycket bra planerad och ljus lägenhet på en toppadress i lugnt område endast en kort promenad från Huddinge Centrum med affärer och kommunikationer.