BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 4, 6 tr

  • 4 rum och kök
  • 87.5 kvm
  • Såld
  • 5488
  • 1366
  • 4407
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset med magisk mildvid fri utsikt över takåsar och den barnvänliga innergården. Bostaden ligger med ostört läge och har perfekt planerade ytor med både gavelläge och stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och underbar fri utsikt så långt ögat når. Här finns även utgång till en stor solig balkong där man med fördel kan njuta av utsikten och solen ändå till solnedgång. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna i delvis öppen planlösning och de tre stora sovrummen. Generösa fönsterytor i gavelläge i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär, helt utan insyn. Här finns både gäst-wc och ett välutrustat badrum. Förvaringen är den bästa med både klädkammare och flertalet garderober. Bostaden har genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata med underbar innergård och lekytor utanför porten. 

Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmens Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Generellt om lägenheten

Hall - Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Lägenheten har säkerhetsdörr och hallen erbjuder bra förvaring av ytterkläder och skor. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Stilfullt kök med fokus på njutning och umgänge. Goda förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåp och praktisk bänkyta  med grått kakel ovanför. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, häll, diskmaskin samt nya inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn. Allt tilltalande i rostfritt. Här finns även matplats för det stora sällskapet med fri utsikt, utan insyn via stora fönsterpartier i gavelläge. 

Balkong - Extra rum med milsvid fri utsikt
Från vardagsrummet når man en stor balkong som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Balkongen har skjutbara glaspartier som kan öppnas och stängas sektionsvis, vilket medför att man med fördel kan nyttja balkongen året om. Här kan ni njuta av solen ostört och blicka ut över takåsar och samtidigt få fri uppsikt över barnen i parken nedan. Balkongens storlek gör att den kan nyttjas med matbord eller loungedel. Välj själv hur du vill njuta av solen. 

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i delvis öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster i gavel som medför härligt ljusinsläpp och fri utsikt, utan insyn. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Härifrån nås även det andra rummet för avkoppling, den magiska balkongen. 

Sovrum 1 - Stort och rogivande
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Rummet har stort fönsterparti som medför fri utsikt över gården. Perfekt förvaring via garderober med skjutdörrar. 

Sovrum 2 & 3- Rymliga med ostört läge och fri utsikt
Båda rummen ligger intill varann. Rummen är rymliga med goda förvaringsytor. Storleken och disponeringen av rummen gör det perfekt som barnrum eller kontor. Här har man stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och fri utsikt.

Badrum 1 - Stilrent och påkostat
Stort och stilfullt badrum med helkaklade väggar i vitt med mörkt klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av wc, handdukstork, dusch med duschväggar, tvättställ. I badrummet finns även en tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk yta med förvaring ovanför.

Gäst-wc - Praktiskt 
I anslutning till hallen ligger en gäst-wc med mörkt klinkergolv och vita väggar. Här finns wc, handfat och spegel. 

Klädkammare
I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare med hyllsystem från Elfa som rymmer säsongens alla kläder.