BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Bokbindarvägen 78, 1,5 TR

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 4463
  • 726
  • 3022
Värdera din bostad

Beskrivning

SOLDRÄNKT BALKONG MED MAGISK UTISKT ÖVER MÄLAREN OCH GRÖNSKA!

- Utsikt över vatten och trädkronor
- Vardagsrum med plats för full möblering
- Snyggt kök med renoverade ytskikt
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Bevarade original detaljer
- Gott om förvaring och förråd i källarplan
- Parkeringsplatser i föreningen (i dagsläget ingen kö!)

Varmt välkomna till denna fina tvåa med vacker utsikt över Mälarens glimrande vatten och grönskande trädkronor! Bostaden är belägen i perfekt läge mellan badklipporna i Örnsberg och Telefonplans stora utbud av restauranger och service. Här bor ni på lugn gata med allt att önska inom kort promenadavstånd.

Bostaden utmärker sig med en soldränkt balkong med sjöglimt, fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt samt generös takhöjd om ca 260cm. Lägenheten har flertalet bevarade originaldetaljer som den vackra parketten i holländskt förband i vardagsrummet och fönsterbräden i sten.

Vidare erbjuds ett snyggt renoverat kök med luckor i ljusgrå kulör och bänkskiva i marmor. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för såväl sällskapsmöbel, matgrupp och skrivbord. Sovrum med plats för dubbelsäng, stilfullt badrum från stambytet 2010/2011, gott om förvaring genom flertalet garderober och dessutom rymligt förråd i källarplan.

Brf Bokbindarvägen 78 bildades 2011 och äger marken (ej tomträtt). Föreningen har flertalet parkeringsplatser varav några med laddplats och i källarplan finns gemensam tvättstuga, cykelrum och bostädernas förråd. Under sommarmånaderna finns tillgång till utemöbler runt om fastigheter som bjuder in till gemenskap.

Här bor ni mitt emellan Telefonplans stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer och Örnsberg med dess klippbad och vackra naturstråk längs Mälaren och populära Vinterviken med trädgårdscafé, utegym och gratis paddel- och tennisbanor. Inom 10 minuters promenad når du alla tre tunnelbanestationer (Telefonplan, Örnsberg och Hägerstensåsen) och endast en minut från lägenheten går buss 147 som tar dig till Liljeholmen på bara 8 minuter.

En bostadsdröm som måste upplevas på plats - Hjärtligt välkomna att anmäla ditt intresse!