BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Herr stens väg 19A

  • 4 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 7606
  • 151
  • 6994
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkommen till en karaktärsfylld vindslägenhet i Gamla Älvsjös villaidyll med gemensam altan och lummig och mysig trädgård. Via mysiga trappor och vråer tar du dig runt i de olika våningsplanen och rummen. Soligt gavelläge med fönster i tre väderstreck och genomgående moderna skick med både renoverade badrum och kök. I lägenheten finns balkong, rymligt kök, dubbla badrum, tvättmaskin/torktumlare och tre sovrum. Snygga detaljer med bjälkar som går igenom rummen. En lägenhet på attraktiv adress 10 minuter från pendeln, som måste upplevas på plats!

Utvändigt
Stort och rymligt runt om hela huset och väldigt charmigt med alla små entréer. Här ute finns en välskött terass samt lekutrymme för barn. 

Hall 
För att komma upp till lägenheten går man via en trappa från farstun, väl uppe möts man av en rymlig hall med stryktålig svart klinkers på golvet och plats för avhängning av ytterkläder. Här finns en snygg trappa i ek som tar dig upp till vindsvåningen. Under denna trapp finns en garderob och förvaringsutrymme.

Badrum 
Helkaklat badrum med ett svart klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna. Utrustat med WC, dusch med skjutdörrar,  kommod och spegelskåp. Vädringsfönster. 

Kök 
Stort stilrent och modernt kök i vinkel. Stora generösa arbetsytor ovan en massiv bänkskiva i ek, ovanför arbetsytorna sitter vitt kakel. Bra med förvaringsmöjligheter i över och underskåpen. Trevligt ljusinsläpp från två fönsterpartier och plats finns för ett större matbord. Kökets maskinella utrustning består av spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. I rummet finns snygga träbalkar som går upp mot taket.

Vardagsrum 
Ett unikt, väldigt ljust och härligt rum. Rummet rymmer en stor soffgrupp och tv-möbel. I detta rum finns en braskamin (som går att elda i). Fönster ut mot framsidan av huset. I rummet är det vitmålat på väggarna och ekparkett på golvet.

Sovrum
Ordentligt sovrum med plats för antingen en dubbelsäng eller mindre säng och skrivbord. I rummet bakom dörren finns en stor garderob. Målade väggar och parkettgolv. I detta rum tar du dig ut på balkongen och in till badrummet.

Badrum
Modernt och fräscht med svart klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna. Badkar toalett och kommod med överhängande spegelskåp.

Balkong 
En härlig balkong med plats för stolar och bord. Perfekt för en morgonkaffe. Snyggt smidesräcke. 

VINDSVÅNING

Sovrum
Här uppe möts man av ett större rum som kan användas som antingen sovrum eller som ett allrum/kontor. Gott om ljusinsläpp från stort fönsterparti. 

Sovrum 
Mindre rum som också kan användas som ett barnrum/kontor. Plats finns för 1-2 sängar och ett skrivbord. Mysigt fönster på gavlen av huset.

Passage
Upp på vinden har man gott om förvaring i dels kattvinden men också i platsbyggda garderober.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.