BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Högalid

Brännkyrkagatan 119, 1/2tr

  • 2 rum och kök (möjlig 3a)
  • 52 kvm
  • Såld
  • 10315
  • 332
  • 4404
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till populär och lugn del av Brännkyrkagatan, i välbevarad fastighet från 1945 finner ni denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet. Ett drömboende med en välbevarad charm där klassiskt möter modernt på absolut bästa sätt! Lägenheten upplevs större än sina kvadratmeter med möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum (se alternativ planlösning).

För er som gillar fina välbevarade originaldetaljer är detta hem en dröm med spegeldörrar, köksskåp i original med beslag och klassisk hatthylla för att bara nämna några och en takhöjd om ca 2.68 m som ger lägenheten extra rymd. Ytskikten har omsorgsfullt tagits om hand om med parkettgolv som är lagt genomgående och väggarna är nymålade i ljusa nyanser.

Fastigheten ligger i souterräng vilket gör att denna lägenhet är belägen på bra nivå från insyn och rofylld utsikt mot föreningens lugna gård och grönskande omgivningar. Här strålar ljuset in från de stora fönsterpartierna i original och solen når in från två väderstreck vilket ger solljus från tidig morgon fram mot eftermiddagen. 

Sovrummet är stort och luftigt här finns gott om plats både dubbelsäng och gott om förvaring i platsbyggda garderober och rymlig klädkammare. Köket är verkligen hemmets hjärta i bistrostil där man bevarat de fina originalskåpen och moderniserat både standard och maskinpark vilket ger ett nöje att laga mat i. Rymliga ytor tack var den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger gott om plats för matbord för större sällskap. Badrummet ligger centralt placerat i anslutning till hallen, helkaklat och fräscht med härligt badkar och vädringsfönster.

Brf Mullvadsberget 21 är en stabil förening med trevlig grönskande omgivningar och pergola. Via hissen når ni den gemensamma takterrassen som har ett härligt fritt läge med utsikt över takåsarna med gott om plats att möblera upp tack vare den generösa ytan. Sol stora delar av dagen och en fri härlig utsikt över Hellstens Malmgård, Brännkyrkagatan och Söders takåsar. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd och föreningen har egna parkeringsplatser på gården.

Här bor ni med direkt närhet till det bästa som Södermalm har att erbjuda med härliga grönområden i Tantolunden och Långholmens badplatser, parker och promenadstråk. Från lägenheten har ni ett stenkast till trevliga Skinnarviksparken och Skinnarviksberget med utsikt över hela Stockholm. Kommunikationerna är utmärkta med ca 300 m till t-bana vid Zinkensdamm (röd linje), det finns även bra bussförbindelser vid Hornsgatan och all tänkbar service i närområdet vid Hornstull med bra utbud av restauranger, kommunikationer och service.

Välkommen på öppna visningar eller boka in er på en privat visning då lägenheten upplevs bäst på plats!

- Välplanerad hörnlägenhet med plats för både paret och lilla familjen - möjlig 3a (se alternativ planlösning)
- Högt läge med utsikt över grönskande omgivningar och lugn innergård
- Många bevarade tidstypiska detaljer och välbevarad charm från byggnadsåret 1945
- Helkaklat fräscht badrum med badkar (som tidigare genomgått relining 2010) och har vädringsfönster
- Högt i tak vilket skapar en otrolig rymd och stora fönsterpartier genomgående åt två väderstreck ger ett otroligt ljus
- Rymligt sovrum med goda förvaringsutrymmen i djup klädkammare och platsbyggda garderober
-Stabil och välskött förening med trevlig grönskande innergård, pergola och gemensam takterrass
- Goda möjligheter till parkeringsplats på gården med egna platser och ingen kö i dagsläget
-Attraktivt läge mellan Hornstull och Zinkensdamm på lugn adress med 300 m till t-baneuppgång (röd linje Zinkensdamm)