BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Marifred- Edeby

Kanntorpsvägen 2

  • 3 rum och kök
  • 62 kvm
  • Såld
  • 5845
  • 773
  • 10214
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömskt och lantligt hus endast 10 minuter från Mariefred och 50 minuter från centrala Stockholm! I utkanten av populära Edebyområdet ligger detta vackra enplanshus med härlig skogstomt och sidobyggnader. Fastigheten som gränsar till skogen har både stor gräsmatta med bärbuskar och fruktträd samt en skogssluttning. Här har man ett fantastiskt uterum för stora middagar, gästhus, snickarbod, bastu och ett huvudhus med två sovrum. Stort och socialt vardagsrum med matplats och kök. Huset ligger trevligt på lugn återvändsgata. Golfbana och ridanläggning 3 km därifrån. Måste upplevas på plats! 

Detta idylliska enplanshus som nu används som året-runt-hus är också perfekt som fritidshus för den som önskar. Fastigheten är en underbar hörntomt som är en dröm för den trädgårdsintresserade med fruktträd, buskar, pallkragar, bärhäggmispel och pioner. Både på tomten som ansluter till skogen kan man njuta av det totala lugnet, samt plocka svamp i skogarna intill. Intill huvudhuset finns både vedskjul, större gästhus, trädgårdsförråd och snickarbod. Gångavstånd till badplats i Herrestaviken har man också vilket är härligt på sommarhalvåret. 

Hall
Välkomnande och mysig hall med vacker tapet på väggarna och massivt trägolv på golvet. I anslutning till hallen finns den omgjorda klädkammaren som nu nyttjas som bastu. 

Badrum
Smakfullt renoverat badrum med dusch, tvättmaskin, varmvattenberedare och komod. 

 

Sovrum 1
Härligt sovrum som idag nyttjas som barnrum. Väggar i smakfulla sobra toner och massiva trägolvet ligger även här. Rummet har ett härligt hörnläge med fönster i två väderstreck. 

Kök & Vardagsrum
Via hallen når man det praktiska och smakfulla köket som smälter in i den öppna planlösningen. Trevligt med stort fönsterparti invid arbetsbänken. Full maskinpark med kyl/frys, diskmaskin, ugn och spis. Vardagsrummet är helt otroligt med tre fönsterpartier och mycket social yta. Här ryms både soffgrupp, arbetshörna och större matplats intill den inglasade verandan. Extra mysfaktor med den öppna spisen som rummets mitt. Från vardagsrummet når man den inglasade verandan som blir som ett extra vardagsrum. Vacker och stilren tapet samt trägolv. 

Sovrum 2
Detta rum används idag som master bedroom med plats för större dubbelsäng. Stor klädkammare eller kontor i anslutning till detta sovrum. Även här har man en rofylld tapet och trägolv. Fönster ut mot den lummiga trädgården. 

Inglasad veranda
Detta fantastiska rum suddar ut gränsen mellan ute och inne och man kommer verkligen ner i varv när det känns som att man sitter mitt i skogen fast skyddad från väta och vind. Ett rum att nyttja årets alla månader.