BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Riksby

Dukvägen 40, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 795
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett ostört läge på en utav Riksbys bästa adresser hittar du denna rymliga tvåa. Till tunnelbanan tar du dig dörr till dörr på någon minut. Runt hörnet ligger Lillsjön med härliga promenadstråk och utomhusgym. Mataffärer, restauranger med mer i direkt närhet vid Brommaplan.

Ett par stationer bort finns även tvärbanan som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Utöver detta tar du dig genom Bromma med Nockebybanan samt att finns bussar för lokala transporter.

Genomgående välplanerad lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i genomgångsläge. En rymlig hall med gott om förvaring med garderober. Fräscht badrum med genomgående ljusa färger med dusch, kommod och spegelskåp. Dessutom finns här tvättmaskin. Stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng samt en stor garderob. I anslutning till sovrummet finns dessutom en stor och rymlig walk-in-closet.
Köket har en öppen planlösning med en väl tilltagen matplats för 6-10 personer precis intill fönster i ostört gavelläge.  Ljust och trevligt kök med vita skåpluckor, vitt bistrokakel samt mörk gedigen bänkskiva. Fullt utrustat kök med ugn, induktionshäll med fläkt. Kyl&frys samt diskmaskin. Gott om förvaring samt ordentliga arbetsytor. Mycket välplanerat och charmigt kök! 
Vardagsrummet vätter mot väster med kvällssol med utgång till den charmiga balkongen. Plats för soffa och TV-hörna samt möjlighet till matplats. Balkong i västerläge med många härliga soltimmar! Dessutom möjlighet till matplats på balkongen.

Brf Brickbandet är en utav Brommas största och mest stabila föreningar. 558 lägenheter i mycket välskötta fastigheter som har fått ett bra löpande underhåll. I föreningen finns en nyrenoverad tvättstuga med torkrum, cykelförråd, samlingslokal samt en övernattningslägenhet. För mer info; www.brickbandet.se

- En utav Brommas största och bäst skötta föreningar
- Ett par minuter till tunnelbanan
- Gavelläge med generösa fönsterpartier
- Balkong med kvällssol i ostört läge
- Optimal planlösning
- Tilltagen takhöjd och välbevarade ytskikt såsom ölandssten.
- Rymligt källarförråd
- Bra planerat sovrum och generös förvaring
- Nära T-bana Abrahamsberg och Brommaplan
- Vackra promenadstråk och badplats i närheten!

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område nära shoppningcenter, innerstan och grönområden. Lägenheten tillhör en mycket stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning. Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare inforamtion.