BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Bäckvägen 131, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 7255
  • 559
  • 4331
Värdera din bostad

Beskrivning

VÄLPLANERAD TVÅA MED BALKONG I SÖDERLÄGE!

- Balkong i söderläge med sol större delen av dagen
- Gavelläge med fönster i tre väderstreck
- Flertalet bevarade originaldetaljer
- Renoverade ytskikt med charmiga funkisstilen i fokus
- Vardagsrum med plats för full möblering
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Gott om förvaring och förråd i källarplan

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa med balkong i bästa söderläge! Bostaden är belägen i perfekt läge mellan badklipporna i Örnsberg och Telefonplans stora utbud av restauranger och service. Här bor ni på lugn gata med allt att önska inom kort promenadavstånd. 

Bostaden är belägen i avskilt gavelläge och erbjuder stora fönsterpartier i tre väderstreck som i kombination med generös takhöjd om ca 270 cm gör bostaden ljus och luftig. Vidare erbjuds en rymlig balkong med sol nästan hela dagen, flera fina bevarade originaldetaljer, ett ljust och fint kök med vita luckor och charmiga beslag. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för såväl sällskapsmöbel, matgrupp och skrivbord. Avskilt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom flertalet garderober och dessutom rymligt förråd i källarplan.

Brf Gutenberg 1450 bildades 2018 och äger marken (ej tomträtt). Föreningen består av 22 lägenheter varav 3 hyresrätter (dolt kapital) samt parkeringsplatser (separat kö). I källarplan finns gemensam tvättstuga, cykelrum och bostädernas förråd. Föreningen har en mycket trevlig uteplats med sittgrupp som kan nyttjas av medlemmarna sommartid.

Här bor ni mitt emellan Telefonplans stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer och Örnsberg med dess klippbad och vackra naturstråk längs Mälaren och populära Vinterviken med trädgårdscafé, utegym och gratis paddel- och tennisbanor. Inom 10 minuters promenad når du alla tre tunnelbanestationer (Telefonplan, Örnsberg och Hägerstensåsen) och endast en minut från lägenheten går buss 147 som tar dig till Liljeholmen på bara 8 minuter.

En bostadsdröm som måste upplevas på plats - Hjärtligt välkomna att anmäla ditt intresse!