BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby sjöstad

Fendergatan 6

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 6559
  • 166
  • 3689
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sara Wennertorp sara@bosthlm.se 0733 46 46 49 vid intresse för visning.

En representativ tvåa med fantastiska sällskapsytor och trevlig utsikt. Stor terrassliknande balkong, här finns gott om plats för soffgrupper, grill, solsängar, matbord och stolar. Perfekt sällskapsyta för vimmel och middagsbjudning. Här avnjuts härliga dagar och kvällar i goda vänners lag. Stora öppningsbara fönsterpartier ut till balkongerna från både sovrum och vardagsrum/ kök. Ordentligt sovrum med plats för förvaring samt dubbelsäng. Ordentligt kök med plats för många sittande matgäster. Komplett badrum med tvättmaskin. Mycket bra garderobslösningar även i hallen samt ett tillhörande källarförråd. Ett exklusivt boende för den kräsne!

Runt hörnet finns gym, livsmedelsbutik och flera restauranger. För den shoppingsugna finner du Sickla Köpkvarter i närheten med ett stort utbud av alla tänkbara affärer.

HALL

I entrén finns det gott om plats för förvaring med härliga spegeldörrar.

BADRUM

Stort och trevligt badrum med klinker på golv och kaklade väggar. Tvättställ med kommod, spegelskåp på vägg, wc samt duschvägg i glas. Vid ena väggen står tvättmaskin med arbetsbänk ovan.

KÖK OCH MATPLATS

Mycket stilrent kök med vita skåpluckor och gott om förvaring. I köket finns kyl och frys, spishäll, ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. Härlig och ljus matplats för 4-6 personer eller långbord om så önskas vid större sittning.

VARDAGSRUM

Trivsamt vardagsrum med stora fönster och härligt ljusinsläpp. Plats för soffgrupp och tv:n har sin givna plats. Den öppna planlösningen mot kök och matplats ger fantastiska sällskapsytor och möjlighet att duka för många gäster med långbord. Utgång till balkongen från vardagsrummet.

BALKONG

Terrassliknande balkong med skön trätrall på golvet. Bra plats för soffgruppsmöblerna och grillen. Här kan ni njuta av en trevlig förrmiddagssol.

SOVRUM

Rofyllt och fint sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och annan möblemang om så önskas. Stor garderobsvägg med plats för det mesta.