BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby Allé 11, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 8169
  • 544
  • 8315
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset finner ni denna otroligt välplanerade och ljusa tvåa med en härlig balkong mot gården. Med sina välplanerade kvadratmetrar bor du i ett attraktivt läge nära vatten, natur och Söders citypuls, allt inom gångavstånd.

Välkomnande hall med plats för avhängning. Badrummet ligger i direkt anslutning och är helkaklat med golvvärme, handdukstork, dusch och tvättmaskin. Här bjuds på en social planlösning med ett trevligt samspel mellan kök och vardagsrum. Tack vare de stora fönsterpartierna och generösa takhöjd känns det väldigt luftigt och rymligt. Stilrent och praktiskt med integrerade vitvaror som diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro, kyl och frys. Sovrummet ligger avsides och ostört, även här med fönster mot föreningens innergård. Mycket bra förvaringsmöjligheter finns i form av hel garderobsvägg med skjutdörrar.

Detta är en lägenhet du med säkerhet kommer att trivas om du letar efter ett modernt boende med nära kommunikationer, vatten, samt natur men även med citypulsen alldeles runt hörnet. I närområdet har man flertalet kända restauranger som Texas Longhorn, Rockin Burgers, Gradi samt välkända krögaren Niklas Ahlboms restaurang Sjöstaden Skybar ett kvarter bort. För den som är intresserad av träning finns flertalet gymanläggningar, bl.a. runt hörnet ligger Puls & Träning, Yogayama och SATS. Fina bad - och solbryggor finns det längs med kajen.