BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vikingshill

Vikingshillsvägen 29

  • 3 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 7192
  • 67
  • 1522
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna arkitektritade bostad som erbjuder hög livskvalité i idylliska Vikingshill. Modernt och unikt drömboende mellan stad och skärgård med direkt anslutning till Velamsunds naturreservat. Detta är en bostad som ska upplevas på plats!

Här är det lätt att drömma sig bort med fantastisk vy genom stora fönsterpartier. Magisk uteplats som sträcker sig runt gavel ut mot naturen, med sol stora delar av dagen. Stilrena och moderna inslag som blandas med lyxiga materialval ger bostaden det lilla extra. Skön vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Stora, öppna ytor över kök och vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Köket är utrustad med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys och inbyggd mikro. Ljusa, behagliga färger på luckor och lyxig bänkskiva i sten. Bostaden har två stora sovrum med garderob och en walk in closet. Altanen sträcker sig runt huset och har gott om plats för stor grill och olika soffgrupper. Här kan ni njuta av solen och naturens lugn under årets alla månader. Helkaklat badrum med golvvärme, vägghängd wc, kommod, dusch, torktumlare och tvättmaskin med praktisk bänkskiva och förvaringsskåp.

Till lägenheten hör ett externt förråd samt en parkeringsplats utanför huset.

Boendet är för dig som ställer krav på läget, ljuset och materialvalen och gillar snygg design. I eftertraktade Vikingshill har du nära till havet på samma gång som det är gångavstånd till förskolor, skolor, bussar och badsjöar. Risets ångbåtsbrygga trafikeras av Waxholmsbolaget och många boende i området båtpendlar till jobbet i stan. En populär utflykt under sommarhalvåret är att ta färjan från risets brygga till Waxholm för att äta lunch och glass.