BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rämensvägen 47

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 6066
  • 1830
  • 3214
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - unik i sin helhet!
Här bor du i en Årstapärla utan dess like. En väldisponerad tvåa om 45 kvm med ett brett utbud av original och smakfulla materialval. En lägenhet för dig som ställer höga krav på den tidtypiska arkitekturen, utsikt mot innergård och insynsskydd. En suveränt disponerad bostad med klockrent läge i solid förening.

- Gavellägenhet
- Välbevarat original
- Klockrent läge
- Tvättmaskin
- Välskött förening
- Närhet till Globen
- Balkong söderläge
- Årstaparkett
- Utsikt mot lummig innergård
- Cykelavstånd till Södermalm
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Nära naturen med badbryggor och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Valla torgs tvärbanestation ca 250 m från lägenheten och övriga kommunikationer

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen erbjuds plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns även originalgarderober med överskåp. När du väl går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rummet kan enkelt möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Från vardagsrummet nås södervänd balkong belägen mot lummig innergård. Fräscht och yteffektivt kök. Här finns gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl/frys från Smeg, häll med tillhörande ugn, diskmaskin, skafferi och fläkt. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 2 personer. Sovrum med plats för dubbelsäng. I sovrummet finns originalgarderober med överskåp. Topprenoverat, stambytt och helkaklat badrum utrustat med dusch, golvvärme, tvättmaskin, handdukstork, wc, handfat och ljusinsläpp från badrumsfönster.

Balkong i söderläge - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong med sol under dag och eftermiddag. Här kan du njuta av en sen lunch i solen för att sedan sitta kvar till middagen för att njuta av eftermiddagssolen.