BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 26, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 145
  • 2237
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till populära Årstavägen och denna optimalt planerade trea i toppskick. Lägenheten är varsamt renoverad  med fina material- och färgval. Ny el indragen med internetuttag i alla rum. Här erbjuds generösa fönsterytor i kombination med högt till tak och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. På den rymliga balkongen finns plats för bord och stolar och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Bostaden ligger med ett attraktivt läge i huset och härifrån har man fin utsikt då bostaden är belägen på fem trappor. Ett boende att trivas i, med stabil förening och ett ypperligt läge nära Årsta Torg. Här bor ni i ett mycket fördelaktigt område med närhet till såväl kommunikationer, serviceutbud och grönska.

Varmt välkomna till Årstavägen 26!

- Högt läge och utsikt
- Balkong i sydvästläge
- Kök & badrum i toppskick
- Ny el med internetuttag i alla rum 
- Hiss i fastighet
- Stabil förening
- Låg belåning per kvm
- Bredband ingår i avgiften
- Tillhörande vinds- och källarförråd

Rumsbeskrivning
Välkomnande möblerbar hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i garderob med överskåp.  Gediget vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterytorna och accessen till lägenhetens balkong belägen i sydväst. I rummet finns plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Snyggt kök i toppskick (renoverat 2021) med fina materialval och bra om förvarings- och avställningsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Matplatsen för sällskap om ca 4-6 personer ligger trevligt placerad vid kökets fönster. Rogivande sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt möblemang. För förvaring finns i sovrummet garderober med överskåp. Utöver detta sovrum finns ytterligare ett mysigt sovrum med lugnt läge. Här finns gott om plats för såväl en rejäl säng som skrivbord och övrigt möblemang. Modernt renoverat badrum (2021) med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch med glasväggar, komod, handdukstork, wc och vägghängt skåp för extra förvaring. 

Allmänt om Årstavägen
På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingstråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.