BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Kransbindarvägen 33, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 2229
Värdera din bostad

Beskrivning

DRÖMTVÅA MED GRÖNSKANDE UTSIKT!

- Insynsskyddat läge med grönskande utsikt
- Fönster i två väderstreck
- Nyrenoverat kök med diskmaskin
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad
- Övernattningslägenheter, bastu och festlokal i föreningen

Varmt välkomna till denna vackra tvåa i pittoreska Midsommarkransen! Bostaden är belägen i lugnt insynsskyddat läge med grönskande utsikt i LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter. Generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd gör bostaden ljus och luftig. Vidare erbjuds ett modernt hem med renoverade ytskikt och påkostade materialval samtidigt som flertalet originaldetaljer finns välbevarade från byggåret. Köket är i modern design med gott om plats för matgrupp intill. Stort vardagsrum med vacker utsikt mot föreningens grönskande innergård. Sovrum i insynsskyddat läge med plats för dubbelsäng, dessutom gott om förvaring genom flertalet garderober och stort förråd i källarplan.

Stor stabil förening med mycket god ekonomi. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som tre övernattningslägenheter, festlokal, bastu samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.