BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Ornövägen 28, 4tr

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 8806
  • 4420
  • 2232
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset - Ljus och yteffektiv 1,5:a - Stor balkong mot innergård - Inga bärande innerväggar, alla går att flytta - Parkeringsplats för endast 282kr i månaden - Fantastiska bussförbindelser - Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden - Centrum intill med stort utbud av butiker - Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m 

Vacker och väldigt välplanerad bostad där varje kvadratmeter gör nytta. Gott om svängrum och mycket förvaring både i hall och i tillhörande källarförråd! Här bor du insynsskyddat högst upp i huset med balkong mot föreningens trevliga innergård! Bostaden är uppdelad på hall med förvaring, stort vardagsrum med sovalkov, separat kök med plats för matbord samt stambytt badrum. Stor och möblerbar balkong som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. En av nackas mest uppskattade planlösningar!

Hall
Välplanerad hall med gott om förvaring i garderob.

Kök
Praktiskt kök med gott om förvaring. Vitt kakel och rostfri bänk med rymliga arbetsytor. Maskinellt utrustat med Kyl/frys, spis med ugn och kolfilterfläkt.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och tillhörande bord och tv-bänk. En härlig samlingsplats och sällskapsyta i lägenheten. I vardagsrummet har du även en sovalkoven som rymmer 180 säng och access till balkongen.

Badrum
Stambytt badrum med vitt kakel på vägg och plastmatta på golvet. Här har du golvbrunn och dusch.

Balkong
Balkong mot föreningens innergård som får förmiddagssol året runt.

Varmt välkomna på visning!