BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Tellusborgsvägen 66, vån 2

  • 3 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

MAGISK BALKONG I SÖDERLÄGE! 

- Mitt i hjärtat av idylliska Midsommarkransen
- Väl tilltagen balkong i soldränkt söderläge med dubbeldörrar samt svarta smidesräcken
- Generös takhöjd om ca 2,70 meter
- Perfekt planerad minitrea med två bra sovrum alt. hemmakontor
- Vacker utsikt över lummiga Svandammsparken och grönska
- Genomgående planlösning med flera fönster i två väderstreck
- Fantastiskt ljusinsläpp
- Bostaden präglas av tidstypisk funkischarm och fina detaljer
- Nymålade väggar i hela bostaden
- Stabil förening som äger marken och har en belåning om endast ca 3042 per/kvm
- Endast tre minuters promenad till Midsommarkransens centrum och tunnelbana 
- Badmöjligheter i Örnsberg och Gröndal, endast en kort cykeltur bort
- Ett stenkast till populära restaurang Scandwich där man kan avnjuta mat i världsklass och goda naturviner
- Lummiga Svandammsparken blomstrar ordentligt på sommaren med härligt häng, spontana loppisar och dopp i dammen för de små

Varmt välkomna till denna ljusa och oerhört välplanerade minitrea attraktivt belägen i pittoreska och lummiga Midsommarkransen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd om ca 2,70 meter samt en härlig balkong i soligt söderläge med massor av sol och vacker utsikt över lummiga Svandammsparken och grönska. Lägenheten är i mycket fint skick och har renoverats varsamt där moderna lösningar kombinerats med tidstypisk charm och detaljrikedom. Vidare erbjuds ni ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum, ett fräscht kök med diskmaskin samt goda arbetsytor och plats för matbord, två sovrum i bra storlekar med smart platsbyggd förvaring och ett stilrent badrum med badkar samt praktiskt vädringsfönster. För den som hellre önskar en tvåa så går det enkelt att bygga om lägenheten med öppen planlösning mellan kök/vardagsrum. Se alternativ planritning. (obs bygglov och styrelsens godkännande kan krävas)

Föreningen Brf Enen 25 är en stabil och trygg förening. Dem äger marken(=ej tomträtt), har 2 hyresrätter kvar(=stort dolt kapital), fem lokaler som genererar goda intäkter samt en låg belåningsgrad om ca 3042 kr per/kvm enl. årsredovisningen 2020.

Här bor ni mitt i hjärtat utav idylliska Midsommarkransen som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger, charmiga butiker. Ett vackert hem med endast tre minuters promenad till tunnelbanan. Tunnelbanan tar er sedan vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter. 

En bostadsdröm som måste upplevas på plats! Hjärtligt välkomna att anmäla ert intresse, bokningsbara visningar finns på hemsidan.