BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skarpnäck

Horisontvägen 59, vån 3 av 3

  • 4 rum och kök
  • 95.3 kvm
  • Såld
  • 3472
  • 531
  • 13660
Värdera din bostad

Beskrivning

* Nyrenoverad lägenhet
* Privat och ostört läge på översta våningen (plan 3 av 3)
* Ljus lägenhet med vardagsrum och balkong i sydvästläge
* 3 rymliga sovrum
* Stort badrum och gästtoalett
* Tillgång till välutrustat gym och föreningslokal
* 4 min gångavstånd till tunnelbanan, 20 min med tunnelbanan till T-centralen
* Flatenbadet och Nackareservatet på gångavstånd 

Underbar och nyrenoverad 4:a med stor balkong och smakfulla färg- och materialval! Bostaden har också ett privat och ostört läge på översta våningen. Lägenheten har ett ljust läge med kvällssol. Den här bostaden bör tilltala den som söker det lilla extra. Här är det bara att flytta in!

Lägenheten är välplanerad med en välkomnande hall, ljust trevligt vardagsrum med utgång till balkongen, smakfullt och praktiskt kök med matplats, tre bra sovrum, ett riktigt snyggt badrum och en gästtoalett. Den här lägenheten måste ses och upplevas!

Populär förening där de boende har tillgång till bl.a gym och föreningslokal! 

I Skarpnäck bor du nära både Stockholm med dess stora utbud av butiker och restauranger samtidigt som ni bor nära härlig natur vid bl.a. Nackareservatet. Från bostaden är det ca 5 min promenadväg till T-banan som tar dig till Sthlm C på ca 20 min.  Själva Skarpnäck är som en liten stad i sig där ni finner matvarubutiker, restauranger, populära Skarpnäck sportfält och bra allmänna kommunikationer samt förskolor och skolor.

Området är i ett expansivt skede, för mer info om vad som är på gång vänligen besök: vaxer.stockholm/omraden/bagarmossen-skarpnack/

Hall
Hallen ger ett gott första intryck och är alldeles lagom i storlek. Plats finns för hatthylla, byrå och spegel. Lite längre in i hallen finns garderobsförvaring.
Hela hemmet går i en smakfull färgskala med gråa och vita toner. På första delen i hallgolvet pryder ett snyggt golv i äkta granit, resterande golv, utom i badrum och gästtoalett, pryds av ett ljuspigmenterat parkettgolv av ask. 

Sovrum
Stort sovrum med utsikt över innergården. Längs ena väggen finns flera garderober. Gott om utrymme finns för säng och nattduksbord. 

Badrum
Badrummet är riktigt smakfullt renoverat och går i en sober färgskala. På golv och väggar pryder stora plattor i en gråmelerad nyans. Mässingdetaljerna i form av takduschen och blandaren i kombination med den stora mörka kommoden ger en lyxig känsla. En trevlig detalj är den härliga golvvärmen.

Gästtoalett 
På motsatt sida av badrummet är gästtoaletten belägen. Fina detaljer är handfatet i sten och blandaren i mässing. Här finns också en tvättmaskin. 

Vardagsrum
Underbart sällskapsrum med gott om möblerbar yta! Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och förslagsvis bokhyllor. Från rummet har du en trevlig vy över träd som bjuder på härlig grönska under sommarhalvåret. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong
Balkongen blir verkligen till ett extrarum under den varmare årstiden. Med utemöbler och växter blir den till en grön oas där man gärna umgås med familj och vänner, det perfekta stället för middagarna under sommarhalvåret. Placeringen i sydvästläge bjuder på härliga soltimmar.

Sovrum
I anslutning till vardagsrummet nås det här rymliga sovrummet. Ett rofyllt rum med plats för säng och nattduksbord. Från fönstret har du utsikt över träd som bjuder på underbar grönska under sommaren. 

Walk-in closet 
Mellan två av sovrummen nås den trevliga klädkammaren som är inredd med garderober och hyllplan.

Sovrum 
Även det tredje sovrummet är i bra storlek med plats för säng, nattduksbord och skrivbord. Det här sovrummet har ett insynsskyddat läge med utsikt över innergården.

Kök
Det snygga köket bjuder verkligen in till matlagning och umgänge!  Köket går i en smakfull färgskala med ljusgråa profilerade köksluckor och ljus bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, mikro, ugn, hällspis (induktion) samt kyl och frys. Intill fönsterpartierna ryms ett matbord för 6-7 personer. Från köksfönstret har du trevlig utsikt över gården.