BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Marviksvägen 7, 7 tr

  • 4 rum och kök
  • 91.5 kvm
  • Såld
  • 6185
  • 212
  • 10849
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen är en fantastisk lägenhet till salu på populära Marviksvägen belägen på sju trappor!

Svindlande utsikt med fritt läge med ett generöst gavelläge med inglasad balkong tre sovrum och rymligt badrum. Genomgående smakfulla materialval och ett härligt  ljusinsläpp från stora fönsterpartier med fri utsikt.
Inbjudande och rymligt vardagsrum ger ett socialt boende med plats för stora sällskap och trevliga sammankomster, utgång till inglasad balkong i soligt västerläge. Fullutrustat kök med utgång till den härliga balkongen, här njuter man av  eftermiddagssolen och spektakulära solnedgångar. Tre sovrum varav ett masterbedroom alla med fri utsikt över Årstas takåsar, Årstaviken och Södermalm. Hall med goda avhängningsmöjligheter och en inre passage med mycket bra förvaring via garderober. Rymligt förråd i bostaden samt ett externt förråd finns i fastigheten. Stilrent badrum med kaklade väggar och klinkergolv med värmeslingor samt en separat gäst WC.

Fler bilder kommer!

Lugnt och barnvänligt område vid en återvändsgata som ligger i utkanten av Årstaviken nära Dianelund. Garage i föreningen finns att hyra för föreningens medlemmar. Närhet till strövområden, motionsspår, utegym, Södermalm, Gullmarsplan, Årsta Torg med service, butiker samt utmärkta kommunikationer. Välskött förening med god ekonomi som dessutom äger sin egen mark och på så sätt inte betalar någon tomträttsavgäld till Stockholms stad.


- Modernt och smakfullt
- Fantastisk utsikt från sju trappor
- Sällan till salu
- 3 sovrum
- Insynsskyddat läge
- Smakfullt badrum
- Separat gäst WC
- Välskött förening som äger marken
- Nära naturen
- Klockrena kommunikationer
- Närhet till vackra Årstaskogen som är naturreservat
- Lummig omgivning
- Härlig inglasad balkong med fritt läge
- Bra förvaring