BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö Torg

Johan Skyttes väg 189, vån 4

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 3379
  • 412
  • 4421
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar och perfekt planerad bostad med ett attraktivt läge högt upp i huset och med endast 9 minuter till Sthlm C! Här bor du bokstavligen ett stenkast ifrån caféer, restauranger, gym och bra allmänna kommunikationer.
Tilltalande planlösning med gott om sällskapsytor. Under sommarhalvåret blir balkongen en förlängning av vardagsrummet. Balkongen är väl tilltagen i storlek med plats för en utemöbel och en massa blommor.
Hela hemmet går i en ljus färgskala.

Omtyckt BRF med 12 lokaler vilka ger föreningen goda hyresintäkter.
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband och TV! Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett vindsförråd.

Bostaden har som tidigare nämnts ett riktigt bra läge, strax utanför porten finns bland annat matbutik, florist, restauranger, caféer och gym.
Älvsjö resecentrum med den arkitektoniskt spännande anläggningen rymmer inte bara pendeltågstrafik utan omfattar även en rad busslinjer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

Hall
Från hallen får du en fin vy över vardagsrum och kök. Hallen är alldeles lagom i storlek med plats för hatthylla och en byrå. För den som önskar finns plats för garderober. Hela bostaden går i en ljus färgskala med vita väggar och på golven, utom i badrum, pryder en enhetlig parkett. Nuvarande ägare har låtit installera nya strömbrytare som ger ett modernt intryck samt en snygg takarmatur i hall och kök som ger bra ljus. 

Badrum 
Stort badrum med ett mörkgrått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Längs ena väggen finns tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk. Ovanför bänken finns väggskåp. Badrummet är vidare utrustat med dusch, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. En trevlig detalj är de inbyggda dimbara spotlightsen.

Sovrum 
Trivsamt sovrum med utsikt över balkongen. Plats finns för en dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena väggen finns gott om garderobsförvaring. 

Kök 
Smakfullt kök med ljusa släta luckor. Här finns gott om skåpförvaring och plats för ett köksbord för 4-6 personer. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör att du kan duka upp ett långbord vid kalas. 

Vardagsrum 
Vardagsrummet är i anslutning till köket vilket resulterar i trevliga sällskapsytor. Här finns gott om plats för soffa, TV-möbel och fåtölj. Från vardagsrummet nås balkongen. I vardagsrummet sitter en skena med dimbara spotlights.

Balkong
Underbar balkong som är väl tilltagen i storlek! Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum. Placeringen bjuder dessutom på härliga soltimmar från morgon fram till ca. 14:30. Här finns plats för en utemöbel och en massa blommor.