BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 12, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 6431
  • 914
  • 6673
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk ljus och modern trea med rymlig balkong i sydvästläge. Genomgående planlösning med fina parkettgolv samt släta målade väggar. Stora fönsterpartier i två väderstreck vilket medför ett otroligt ljus och rymd i hela lägenheten.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderob. Plats för mindre hallmöbel finns. Här har man tänkt till och placerat sovrumsdelen mot innergård med fönster i öst. Det stora rummet rymmer lätt en dubbelsäng och skrivbord eller byrå vad man än önskar och det lite mindre sovrum blir perfekt som ett barnrum eller gästrum/arbetsrum. Förvaringsmöjligheterna är välplanerade med skjutdörrsgarderob i det stora rummet och i barnrummet finns en rymlig garderob. Dessutom utöver detta finns en stor klädkammare i anslutning till hall.

Härlig och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum blir en naturlig plats för familjen att umgås i. Köket är fullutrustat med kvalitativa vitvaror från Siemens som induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, hel kyl och frys samt diskmaskin. Naturlig och stor matplats invid härligt stort fönsterparti i sydväst. Vardagsrummet rymmer lätt både stor soffgrupp, skänk eller byrå samt mindre sittgrupp och dessutom tv-vägg.

Badrummet är helkaklat med bekvämligheter som golvvärme, badkar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt förvaringsskåp.

Denna lägenhet har verkligen allt och ligger dessutom på ett mycket attraktivt läge i Hammarby Sjöstad med närhet till både natur, båtliv och citypulsen. Kommunikationerna finns i form av både buss, tvärbana och båt. 

Ingår förråd.

Gästlägenhet på våning 1.

Välkomna hem!

I närheten hittar du bland annat Sjöstadens välsorterade ICA-butik, Apotek, Gym, Luma park och Systembolag. För den matglade som gillar att gå ut och äta finns mängder av restauranger och caféer i närområdet, bland annat Tezukuri sushi, hemma hos Caj och Texas Longhorn. Fredriksdal ligger väldigt attraktivt beläget med 5 minuters promenadväg till Södermalms puls men har ändå ett lugnt tilltalande läge vid Hammarby Kaj. Inom kort promenadavstånd når du Hammarbybacken och härliga Nackareservatet med rekreation såväl sommar som vinter. Här hittar du kombinationen av storstadskänslan och lugnet i ett!

Som boende i Fredriksdal har du tillgång till väldigt goda kommunikationer. Tvärbanan trafikerar i Hammarby Sjöstad från Sickla köpkvarter - Solna station i regelbunden trafik. Via närmaste Tvärbanestation Mårtensdal når du Gullmarsplan på några minuter för vidare transport med tunnelbana alternativt ta en kort promenad över till Södermalm och Skanstull. Som inte det skulle räcka går även busslinjerna 74, 71 och nattbuss 96 som kompletterande trafik. Ett signum för Sjöstaden har blivit den trevliga kostnadsfria båtturen du kan ta mellan Luma - Barnängen - Henriksdalshamnen som tar dig runt i Sjöstan och över till Södermalm på ett smidigt sätt. Eller varför inte ta betalbåten Emelie från Sjöstan in till Nybrokajen eller Djurgården. Det är några av kvalitéerna som du som Sjöstadsbo blir bortskämd med.