BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 16, högst upp

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 11737
  • 2546
  • 8926
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset ligger denna ljusa och perfekt planerade 3:a med dubbla balkonger (18kvm) som gör det möjligt att avnjuta solen från morgon till kvällen. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning och utgång till en stor balkong med underbar eftermiddag och kvällssol. Bostaden har två stora sovrum, ena med access till både klädkammare och solig balkong med fri utsikt i söderläge. Lägenheten är belägen högst upp huset med generösa fönsterytor i två väderstreck som i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär.

Kök och badrum är smakfulla och välutrustade med påkostade materialval. Väggarna är nymålade med ljusa nyanser och på golvet ligger ett vackert nyslipat ekparkettgolv. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata intill skogen. Perfekt disponerade ytor med 3 minuter till närmsta tvärbanan eller pendeltåg.

Närområdet är perfekt med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger på andra sidan vägen. Utanför porten finns även en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Balkonger
Bostaden har två stora balkonger. Ena med utgång från vardagsrummet om cirka 12kvm erbjuder underbar kvällssol och fri utsikt över lummig skog och barnvänliga gård. Här kan man med fördel njuta av kvällssolen i stort sällskap medan man har fri uppsikt över barnen som leker i parken. Den andra balkongen på cirka 6kvm ligger i söderläge och nås från master bedroom. Här har man milsvid fri utsikt över Söderorts takåsar. Balkongen ligger med bästa solläge. Båda balkongerna kan man möblera med matbord eller loungemöbler och tillsammans ger de möjlighet till att avnjuta solen från morgon till kväll.

Vardagsrum
Öppen och socialt inbjudande planlösning med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som stort matbord med plats för vännerna. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. 

Kök
Stort och smakfullt kök med generösa och praktiska arbetsytor med grått kakel ovanför. Gott om förvaring bakom ljusa skåpsluckor. Full maskinell utrustning såsom kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt samt ugn och mikrovågsugn snyggt infällt. Allt utbytt sedan byggår och är stilfullt och påkostat i rostfritt. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet som medför stora öppna sociala ytor och matplats för 8 personer med fri utsikt över takåsar. 

Badrum
Modernt helkaklat badrum med klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med kommod, wc, handdukstork, spegelskåp samt badkar med himladusch. Tvättmaskin med arbetsbänk och goda förvaringsytor ovanför.

Sovrum 1
I anslutning till hallen ligger ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns perfekta förvaringsutrymmen via 3st garderober och en rymlig och inredd klädkammare. Rummet ligger i ett ostört läge med fri utsikt, utan insyn. Här har man även utgång till den soliga balkongen. 

Sovrum 2
Sovrum 2 ligger på andra sidan bostaden och har fri utsikt över den lummiga gården. Rummet passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Förvaring finns via en rymlig garderob. 

Hall
Välkomnande och ljus hall med säkerhetsdörr och goda avhängningsytor för både ytterkläder och skor.

Här trivs man och det är bara att flytta in!