BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 10, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 3480
  • 802
  • 3306
Värdera din bostad

Beskrivning

Här uppe på höjden, på mysiga och lugna Sturehillsvägen, finner ni denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 2:a. Bostaden är belägen med ostört gårdsläge och genomgående planlösning som ger underbart ljusinsläpp. Här finns även utgång till en stor balkong med både eftermiddags- och kvällssol. Här kan man med fördel njuta av solen ostört och blicka ut över takåsarna och vidare så långt ögat når.

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i två väderstreck kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden är i toppskick med påkostade materialval. Väggarna är nymålade väggar med behagliga sobra färger på väggarna, allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. 

På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Nära porten går även buss 145 som tar en till Liljeholmens C och in andra riktningen mot Älvsjö station.  Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna som vetter mot gården. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor solig balkong som ligger med fri utsikt över gården. Balkongen har bästa solläge med eftermiddagssol och här kan med fördel njuta av sommaren ostört med plats för matbord eller loungemöbler. Möjlighet att glasa in balkongen om man vill nyttja balkongen i alla väder, året om. Här finns även eluttag om man behöver extra infravärme.

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor med stilren kakel ovanför. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn och inbyggd mikrovågsugn. Allt påkostat i rostfritt.

Sovrum - Lugnt och ostört
Rofyllt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som arbetshörna. Rummet ligger i ostört läge mot gården med två generösa fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp. Förvaringen är den bästa. Här finns en rymlig och inredd klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. 

Badrum - Smakfullt och påkostat
Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och grafitgrått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en himladusch med skjutbara duschvägg i glas. I badrummet finns även en tvättmaskin med kombinerad torktumlare med praktisk bänkyta med förvaring ovanför. 

Hall - välkomnande med perfekt förvaring
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett fint sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en inbyggd garderobsvägg med skjutbara dörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.