BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen/Telefonplan

Bokbindarvägen 15, vån 3/3

  • 2 rum och kök (1,5/2 rok enligt mäklarbild)
  • 35 kvm
  • Såld
  • 6190
  • 1319
  • 6848
Värdera din bostad

Beskrivning

BALKONG I SYDVÄST OCH MILSVID UTSIKT!

- Balkong i sydvästläge med em/kvällssol
- Milsvid utsikt över trädkronor och takåsar
- Vardagsrum med plats för full möblering
- Snyggt kök med renoverade ytskikt
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Gott om förvaring och förråd i källarplan
- Förening med två tvättstugor och lummig innergård 

Varmt välkomna till denna fina tvåa med balkong i bästa sydvästläge! Bostaden är belägen i perfekt läge mellan badklipporna i Örnsberg och Telefonplans stora utbud av restauranger och service. Här bor ni på lugn gata med allt att önska inom kort promenadavstånd. 

Bostaden utmärker sig med fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, ett högt och insynsskyddat läge med himlen och grönska som närmsta granne. Generös takhöjd om ca 270cm, balkong i bästa sydvästläge med sol från lunchtid fram tills solnedgång samt flera fina bevarade originaldetaljer.

Vidare erbjuds ett snyggt renoverat kök med luckor målade i grön kulör och med gott om arbetsytor. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för såväl sällskapsmöbel, matgrupp och skrivbord. Sovdel med plats för dubbelsäng och gott om förvaring genom flertalet garderober och dessutom rymligt förråd i källarplan.

Brf Lineotypen 7 & 8 ombildades 2021 och äger marken (ej tomträtt). Föreningen har parkeringsplatser, två tvättstugor (varav den ena i samma port som lägenheten) i källarplan finns även cykelrum och bostädernas förråd. Runt om fastigheten finns vacker natur och mycket trevlig innergård med sittplatser.

Här bor ni mitt emellan Telefonplans stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer och Örnsberg med dess klippbad och vackra naturstråk längs Mälaren och populära Vinterviken med trädgårdscafé, utegym och gratis paddel- och tennisbanor. Inom 10 minuters promenad når du alla tre tunnelbanestationer (Telefonplan, Örnsberg och Hägerstensåsen) och endast en minut från lägenheten går buss 147 som tar dig till Liljeholmen på bara 8 minuter.

En bostadsdröm som måste upplevas på plats - Hjärtligt välkomna att anmäla ditt intresse!