BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stuvsta

Byalagsvägen 4B

  • 4 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 5467
  • 1423
  • 4982
Värdera din bostad

Beskrivning

Tillfälle att förvärva en toppfräsch fyra med balkong om 10kvm i hjärtat av Stuvsta. På en attraktiv och centralt belägen adress ett stenkast från centrum och kommunikationer hittar du denna underbart trevliga och välplanerade bostad med såväl fräscha som tilltalande ytskikt, smakfulla detaljer och bra planlösning. Då lägenheten endast är ett år gammal är allt i perfekt skick. Stilrent och mycket modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, tre fina sovrum samt ett helkaklat badrum i ljusa kulörer och en gäst wc med samma fräscha inredning.

Entré/hall 
Ljus och välkomnande entré med plats för hallmöbel och ytterkläder. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Praktisk garderob för förvaring.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till stor balkong om 10 kvm i soligt läge. Här finns gott om plats för soffgrupp och sällskapsytor. Öppen planlösning mot modernt kök i vinkel. Vitmålade väggar och ekparkett.

Balkong
Stor balkong om 10kvm som kommer glasas in inom kort. Fin utsikt över villaområdet i Stuvsta.

Kök

Snyggt vinkelkök i modern stil som elegant avgränsar mot vardagsrummet. Gott om förvaring bakom ljusa och stilrena skåpluckor med fräscha beslag, vitt kakel ovan bänkskivan samt full maskinell utrusning i rostfritt från Cylinda. Två kombinerade kyl och frysskåp, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrougn, helintegrerad diskmaskin samt fläkt. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 1
Ljust och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Inbyggd garderob med skjutdörrar. Stort fönster med utsikt över området. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 2
Master bedroom med plats för dubbelsäng, sängmöbel och arbetsplats. Här finns två stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Utsikt över området och stationen. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum 3
Ljust och elegant sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Inbyggd garderob med skjutdörrar. Stort fönster med samma utsikt som sovrum 2. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Badrum
Toppfräscht och helkaklat badrum med ljust klinkers på golv med värme samt stora fina kakelplattor på vägg. Tvättställ med praktisk kommod, belyst spegelskåp, handdukstork, wc och dusch. Stort och rymligt väggskåp med belysning samt bänkskiva ovan tvättmaskin och torktumlare.

Gäst wc
Snyggt inrett i samma stil som badrummet. Här ryms ett tvättställ med kommod, belyst spegelskåp och wc.

Sammanfattningsvis en otroligt fin och bra planerad lägenhet i absolut toppskick med ett synnerligen attraktiv läge ett stenkast från kommunikationer och centrum. Här finns allt och lite till!