BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Vingårdsgatan 5, Högst upp

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 10825
  • 944
  • 4984
Värdera din bostad

Beskrivning

Toppläge och sällan till salu. Nu finns möjligheten att förvärva en perfekt planerad 3:a som med enkla medel kan förvandlas till en optimal 4:a. Förutsättningarna för att trivas är dom bästa. Här bor du högst upp i huset intill Mälaren med stor balkong som erbjuder magisk sjöutsikt och både eftermiddags och kvällssol. 

Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de öppna sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning och utgång till en stor solig balkong med hänförande utsikt över Mälaren. Bostaden har två stora sovrum med lugnt läge mot gården. Härtill finns mängder med förvaringsytor via rymliga garderober som rymmer säsongens alla kläder. Genomgående planlösning med stora fönsterpartier i kombination skapar en ljus och luftig atmosfär. På golvet ligger vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade med ljusa sobra färger.

Föreningen har god ekonomi och är lågt belånade. Avgiften har sänkts i flera omgångar och kommer att sänkas med ytterligare 5% från 1 januari, redan inräknad i nuvarande avgift.

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata. Här bor man intill kajkanten med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer och service. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. På Kajen finns populära kaféer, livsmedelsbutiker, butiker och flertalet kvalitetsrestauranger. Området kommer inom kort även få en skybar med både restaurang och takterrass. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger men också utmärkta förbindelser som tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. 

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande
Genom ljudisolerande säkerhetsdörr når du en mycket välkomnande hall med goda avhängningsytor för både jackor och skor direkt innanför dörren. Bra förvaring av ytterkläder finns även via en rymlig garderob. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en vacker ekparkett, vilket är genomgående i hela lägenheten.

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda förvaringsytor bakom vita luckor. Goda arbetsytor med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av induktionshäll (2021), ugn, kyl/frys (2019), samt diskmaskin. Allt i vitt med påkostade materialval. Här finns matplats för det stora sällskapet. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster som medför rikligt med ljusinsläpp. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. För behov av ytterligare ett sovrum kan man med enkla medel sätta upp en vägg, se alternativ planskiss

Balkong  - Sommarens pärla
Från vardagsrummet når man en stor balkong med underbar utsikt över Mälaren. Balkongen är högst upp i huset vilket medför bästa solläge med sol mellan kl 14 till 20:30 under sommaren. Här kan man med fördel njuta av solen ostört och blicka ut över Mälarens båttrafik och med himlen som närmsta granne. 

Sovrum 1 – Stort och rogivande 
Ligger med ostört läge mot gården. Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp och härlig utsikt över trivsamma innergården. Rummet är stort och möbleringsvänligt med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Perfekta förvaringsytor via 6st rymliga garderober som rymmer säsongens alla kläder. 

Sovrum 2 – Lugnt och ostört läge
Rymmer både säng, extra garderober och skrivbord. Rummet är ypperligt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Via ett generöst fönsterparti har man härlig utsikt över den lummiga innergården.

Badrum & WC   Smakfull och påkostat
Snyggt helkaklat badrum med ljusa färgval och golvvärme. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger en snygg klinker. Badrummet är välutrustat med badkar, kommod, spegelskåp och handdukstork. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. 

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd i samma trappuppgång.