BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Per Ludvig Lindgrens Terrass 4, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 11.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Magnifik utsikt från solig terrass i sydväst!

Unikt boende vid kajkanten med storslagen vy över Mandelparken, Sofia skola och Sofia kyrka är nu till salu. Här bor du bekvämt i en modern fastighet med hiss rätt ner till garage, cykel- och källarförråd. Du njuter också av lyxen att ha ett extra rum ute på terrassen som är hela 25 kvm. Bostadsrättsföreningen är extremt solid och har låg belåning varför man återkommande har erbjudit medlemmarna en avgiftsfri månad om året.

Lägenheten är en ljus hörnlägenhet med fönster i två väderstreck, syd och väst. Den har en öppen planlösning med naturlig placering av mat- respektive soffgrupp. Vitvaror och vinkyl är av det exklusiva tyska varumärket Gaggenau och kökskåpen är av dansk design och kommer från HTH Kök. Förutom de sociala ytorna har lägenheten två ljusa och rymliga sovrum med platsbyggd förvaring. Alla rummen har ljusa färger och vacker nyslipad ekparkett behandlat med hårdvaxolja. Hall och badrum har ett sobert och tåligt klinkergolv. Även i hallen finns platsbyggd förvaring och badrummet har tvätt- och torkmaskin, också det från tyska Gaggenau.

När du kliver in genom entrédörren slås du direkt av den imponerande utsikten. Solen når den 25 kvm stora terrassen strax före lunch och dröjer sig kvar hela kvällen fram till solnedgång. På terrassen finns det gott om plats för loungemöbel, matgrupp och grönskande odlingar för den som önskar. Där är tillåtet att nyttja både el- och gasolgrill. Över terrassen finns ett snyggt och praktiskt solskydd i form av två ljusgråa vikarmsmarkiser. På fönstren i söderläge finns vertikalmarkiser installerat. Alla markiser regleras enkelt med hjälp av fjärrkontroll.

Henriksdalshamnen är mycket omtyckt med sina moderna bekväma bostäder i stilren design. Hamnen har flera populära restauranger och en alldeles egen båtklubb. Det ostörda och lugna läget i kombination med närheten till storstadens puls och friluftslivet i Hellas ger boendet en unik karaktär och kvalitet för den som är sparsmakad och också gillar att vara aktiv. I området finns utmärkta kommunikationer med båt, buss och tvärbana.

Varmt välkommen på visning!