BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hökarängen

Russinvägen 3

  • 2 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 6912
  • 409
  • 1072
Värdera din bostad

Beskrivning

NYPRODUKTION!
Här finner vi en lägenhet med ett kanonläge centralt belägen i Hökarängen. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch med ekparkett samt disponerar en mysig uteplats. Föreningen accepterar juridisk person med fri uthyrning!

Hall
Välkomnande hall med ekparkett och vitmålade väggar. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, bra förvaringsmöjligheter i garderober och gott om plats för jackor och skor.

Kök
Ljust kök med bra skåpförvaring och bänkytor i sten som uppmuntrar till matlagning. Integrerade vitvaror från Electrolux såsom kyl/frys, ugn, fläkt, induktionshäll, och diskmaskin. Öppen planlösning mot allrum med plats för matbord invid fönster som släpper in bra med ljus. Ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.

Varadagsrum
Ljust och generöst allrum med plats för soffa, skrivbord samt övrigt möblemang. Från allrummet når man uteplatsen på hela 45 kvmi lygnt och skyddat läge. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum med duschhörna, kombimaskin, handfat och handdukstork samt WC.

Sovrum
Rymligt sovrum på ca 11 kvm med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Inbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Uteplats
Fantastisk uteplats på hela 45 kvm i lugnt och skyddat läge vänd mot naturen. Här finns plats för både sällskapsytor samt mat- och grill plats.